Web Analytics
scris joi, 15.02.2024

Mario Tudose, fundaş central la FC Argeş: „Suntem pe drumul cel bun”

Mario Tudose, fundașul central al celor de la FC Argeș, ne-a vorbit despre antrenamente, meciurile amicale din ultima perioadă, despre șansele de intrare în play-off, dar și despre convocările la reprezentativa României Under 21.
”Antrenamentele au decurs foarte bine, ne-am pregătit bine în acest cantonament și jucătoriii nou veniți s-au integrat foarte bine. Eu mă înțeleg foarte bine cu ei atât la antrenamente, cât și în viața de zi cu zi. În ceea ce privește rezultatele din meciurile amicale, au fost unele pozitive, chiar dacă am avut și un meci terminat la egalitate. Eu cred că suntem pe drumul cel bun și trebuie să menținem seria rezultatelor pozitive și în următoarele meciuri amicale, dar și în campionat. Matematic încă mai avem șanse să prindem play-off-ul, noi credem în șansa noastră, iar important este să dăm totul în următoarele patru meciuri și echipele care sunt contracandidate la play-off să se încurce și ele. În primul rând, trebuie să ne vedem de jocurile noastre și să le câștigăm.

Mario Tudose, fundaş central la FC Argeş: „Suntem pe drumul cel bun”

În ceea ce mă privește, sunt la FC Argeș și mai mult ca sigur voi rămâne aici și din vară. Pe acest final de campionat va fi foarte dificil, toate meciurile sunt destul de grele, dar trebuie să ne focusăm pe cele patru meciuri și vom vedea mai departe. Toată lumea avea așteptări mult mai mari, inclusiv noi jucătorii, dar și cei din conducere, dar nu mai putem da timpul înapoi, trebuie să mergem înainte și să încercăm să mai scoatem ce mai e de scos, să vedem ce mai putem face până la finalul sezonului. Referitor la loturile naționale, vă pot spune că îmi doresc să fiu convocat în continuare și să joc cât mai multe meciuri în tricoul echipei naționale. Ultima convocare a fost în luna octombrie a anului trecut la Under 21…”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „La Piteşti sunt nişte orgolii ale trecutului pe care eu trebuie să le gestionez foarte bine”

Citește și Se reia campionatul Ligii secunde. Miercurea Ciuc-FC Argeș, luni, 26 februarie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *