Web Analytics
scris sâmbătă, 17.02.2024

FC Argeş, meci nul cu Steaua în ultimul amical

În ultimul amical dinaintea începerii meciurilor oficiale, desfăşurat sâmbătă, 17 februarie, la ora 12, în capitală, FC Argeş a remizat cu CSA Steaua, colegă de eşalon secund, pe terenul acesteia din urmă.

FC Argeş, meci nul cu Steaua în ultimul amical

Citeşte şi: Mario Tudose, fundaş central la FC Argeş: „Suntem pe drumul cel bun”

Scorul a fost 1-1 (0-1), golurile fiind marcate de Matei (minutul 61), respectiv Buhăcianu (minutul 25), pentru alb-violeţi.

Per ansamblu, meciul a fost echilibrat, mai mulţi alb-violeţi acuzând însă jocul dur al gazdelor după ce acestea au primit gol în prima repriză.

Am vrut să câştigăm acest meci şi cred că puteam. În prima repriză am avut situaţii clare de a marca şi trebuia s-o facem. dacă aveam mai multe goluri marcate la pauză, probabil alta era istoria, dar, per ansamblu, mai ales în repriza a doua nu mi-a plăcut, pentru că ne-au dominat, au avut mai mult posesia…” – a spus la final antrenorul Eugen Neagoe.

După şase meciuri de verificare, FC Argeș a înregistrat patru victorii (cu Muscelul Câmpulung, Flacăra Horezu, Concordia Chiajna și CS Mioveni) și două remize (cu Metaloglobus București şi CSA Steaua Bucureşti).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *