Web Analytics

Dan Stroe, primarul comunei Bradu: ”Acordăm un stimulent de 500 de lei cu angajamentul ca elevul să urmeze cursurile şcolilor din Bradu până în clasa a IV-a”

de | 10.12.2020 13:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Autoritățile locale din comuna Bradu au luat o hotărâre ca fiecare elev care se înscrie în clasa I să primească un stimulent financiar în valoare de 500 de lei. Măsura a fost luată tocmai pentru a încuraja părinții din Bradu să-și înscrie copii la școlile din localitate.
Dan Stroe, primarul comunei Bradu: ”Începând de la anul pentru anul școlar care urmează am hotărât să dăm copiilor un stimulent din partea Primăriei Bradu ca să atragem copii să rămână și să urmeze cursurile școlilor din Bradu. Stimulentul pe care îl acordăm este în valoare de 500 de lei și se face cu angajamentul că elevul urmează cursurile școlilor din Bradu până în clasa a IV-a. Stimulentul se acordă o singură dată la înscrierea în clasa I. Poate pentru unii copii contează acest sprijin financiar. Pentru învățământul online noi am acordat 401 tablete încă de la primul val al pandemiei tuturor copiilor conform solicitărilor făcute de conducerea școlilor. Consider că nu este în regulă cu învățământul online pentru că nu poate copilul acela de clasa I să învețe online așa cum învață cu dascălul la școală. Consider că este o perioadă pierdută, un an pierdut pentru copii și mă refer la cei mici. Contează foarte mult interacțiunea directă cu profesorul…”.

Citește și Primăria Bradu are un site modern şi interactiv

Citește și Dan Stroe, primarul comunei Bradu: „Proiectul pentru asfaltarea a 16 străzi a fost declarat eligibil şi prins pentru finanţare”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii