Web Analytics
scris vineri, 15.10.2021

„Dan le Cascadeur”, condus pe ultimul drum de un alai de zeci de maşini

# Acuzat de proxenetism și arestat la Nisa în urmă cu un deceniu, Dan Davidoiu a devenit columbofil după ieșirea din închisoare

„Dan le Cascadeur”, condus pe ultimul drum de un alai de zeci de maşini

Recunoscut ca membru al lumii interlope din Muscel, dar extrem de discret în ultima perioadă, Dan Davidoiu a fost condus pe ultimul drum la finalul săptămânii trecute, când alaiul imens a traversat și Câmpulungul. Zeci de mașini au claxonat pe traseul pe care cel supranumit și Cascadoru’ a fost dus la cimitir. Lereșteanul în vârstă de 61 de ani s-a stins în urma unor complicații, după ce a avut probleme de sănătate recente.

A inaugurat, la Lerești, columbodromul Internațional Kaskadoru

Daniel Davidoiu avusese probleme cu legea în Franța, la Nisa, în urmă cu aproape un deceniu, atunci când a fost arestat sub acuzația de proxenetism. Era renumit pe Coasta de Azur, era supranumit de francezi Dan le Cascadeur. Anterior intrase și în vizorul oamenilor legii din România, însă totul s-a sfârșit cu retragerea la Lerești și aplecarea către pasiunea pe care o avea pentru porumbei. El a inaugurat în comuna musceleană Columbodromul Internaţional Kaskadoru, organizând mai multe concursuri pentru columbofili.

Citește și Câmpulung. Tânăr sechestrat și torturat de interlopi, pentru o datorie

La Nisa, conducea o rețea de 30 de prostituate

Problemele lui Davidoiu în Franța au fost prezentate în urmă cu aproape un deceniu în „Jurnalul de Argeș”, în decembrie 2012. El a făcut parte din lotul de persoane acuzate de proxenetism care au fost reținute de poliţiştii români şi francezi în baza unor mandate europene de arestare emise de Curtea de Apel din Aix-en-Provence, Tribunalul de Mare Instanţă din Nisa. Potrivit informațiilor care atunci au ținut capul de afiș în presa franceză, Kaskadoru ar fi fost șeful unei rețele de 30 de prostituate.
C.I.B.

Citește și Stenograme incendiare în dosarul interlopilor „Titoaşcă” şi „Parfum”

 

Distribuie!

0 Comentarii