Web Analytics

Dan Lăzărescu, preşedintele FC Academica: „Pentru Piteşti 313.000 euro nu este o sumă foarte mare pentru a cumpăra brand-ul FC Argeş”

de | 19.11.2014 17:10 | Sport

# Dle președinte, brand-ul FC Argeș a fost în sfârșit evaluat. Este vorba de 313.000 de euro. Cum vi se pare dvs această sumă?
– Nu pot să mă pronunț pentru că nu sunt de specialitate, dar pentru un oraș cum este Piteștiul 313.000 euro nu este o sumă foarte mare de bani. Și totuși din discuțiile care le-am avut cu oameni din Primăria Pitești am aflat că FC Argeș a fost cedat fără niciun ban și nu știu cum s-a ajuns la o asemenea sumă. Din acest punct de vedere este o mică problemă!
# FC Academica mai este interesată de brand-ul FC Argeș?
– Bineînțeles că da. Avem promisiunea administrației locale că ei vor veni cu brand-ul FC Argeș.
# Este adevărat, dar acum cu arestarea primarului Pendiuc credeți că va mai fi cineva interesat să dea atâția bani pentru brand?
– Eu am vorbit despre administrația locală, nu despre dl Pendiuc. Da, tind să cred că există oameni de onoare și care se vor ține de cuvânt. Mai multe nu aș putea să vă spun.
# În condițiile în care administrația locală nu va cumpăra acest brand, este posibil să-l cumpărați dvs?
– Este prematur să vorbesc despre lucrurile acestea.
# Și totuși…
– Normal că ne gândim la acest lucru, dar, așa cum am spus, deocamdată așteptăm administrația locală să se țină de cuvânt.
# Dle președinte, arestarea primarului Pendiuc a afectat în vreun fel activitatea FC Academica?
– Nu vreau să comentez în niciun fel arestarea dlui Pendiuc, dar e normal că arestarea oricărui factor de decizie așa cum este dl primar Pendiuc care venea la aproape toate meciurile noastre de pe teren propriu, de pe stadionul Nicolae Dobrin, nu poate aduce un plus pentru echipa noastră.

„Colaborarea noastră cu Primăria Pitești este pe o perioadă nedeterminată”

# În altă ordine de idei vă întreb cum comentați prezența slabă a piteștenilor la meciurile echipei FC Academica?
– Sincer vă spun că mă așteptam la o prezență mult mai mare, dar probabil cu timpul, dacă vom juca bine, piteștenii vor veni ușor-ușor lângă echipă.
# După ultimele înfrângeri din campionat mai credeți în promovare?
– Bineînțeles că da. Am pierdut două bătălii, nu însă și războiul!
# Ce șanse de promovare mai aveți?
– Avem șansele noastre. Campionatul este lung și cred că ușor-ușor ne vom impune. Cu Voluntari pot să vă spun că ei au avut patru ocazii și au dat patru goluri, iar penalty-ul a fost acordat așa cum a fost acordat… Meciul l-am avut la discreție, dar așa este fotbalul… Cât despre meciul de la Buzău ce aș mai putea spune?
# Dacă nu veți promova, o să mai continuați la Pitești și în sezonul următor?
– Bineînțeles că da. Colaborarea noastră cu Primăria Pitești nu este pe o anumită perioadă, ci pe o perioadă nedeterminată.
# Dle președinte, Dani Coman a spus că după ce-și pune ghetele-n cui se va duce la Rapid. Mai este în vigoare înțelegerea acestuia cu FC Academica cum că va veni în staff-ul tehnic sau administrativ?
– Nu știu nimic despre aceste declarații. În principiu înțelegerea dintre noi și Dani Coman este în regulă, dar vom vedea…
# Ați mai vorbit cu el în ultimul timp?
– Ținem legătura în permanență și vreau să vă spun că nu mi-a spus nimic de asemenea intenții și anume că va merge la Rapid. Noi sperăm să vină la FC Academica pentru că ar fi un plus pentru noi.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii