Web Analytics

Dan Lazăr: „Un deputat anume, când avea interesul îmi dădea telefoane de curtoazie”

de | 14.10.2015 21:11 | Actualitate

# Unul dintre cei mai mari transportatori din Argeş răbufneşte la adresa deputatului Mircea Drăghici

Recenta demitere a lui Nicolae Albu din fruntea RAR  a scos la iveală interesele pe care politicieni argeșeni le au, nu doar în a-și impune oamenii în fruntea unor instituții publice, ci și împotriva mediului de afaceri, în cazul de față uzina Dacia și marii transportatori din județ. Astfel, într-un interviu acordat recent Jurnalului de Argeș, fostul director Nicolae Albu declara că „A fost o discuție în care cineva m-a acuzat, atunci când a fost greva de la uzina Dacia, acuză care însă nu are nicio legătură cu munca mea și activitatea mea profesională. S-a spus atunci că în spatele grevei au fost transportatorii (n.r. frații Lazăr). Nu au fost transportatorii pentru că i-am întrebat. Ocupându-ne efectiv de eliberări de documente, documente internaționale, pentru că Argeșul are cei mai mari transportatori din România, i-am întrebat ce s-a întâmplat cu greva de la uzină. Și atunci mi-au spus că ei nu au avut nicio legătură. Acolo au fost câteva mașini, dar care nu au avut nicio legătură cu parcul de mașini din Argeș”. Legat de acestea, am discutat atât cu Dan Lazăr, care controlează Com Divers Auto Ro, cât și cu fratele său, Benone Lazăr, patronul Internațional Lazăr Company, cele două firme fiind cei mai mari transportatori rutieri din Argeș și printre cei mai importanți jucători pe piața de profil la nivel național și european.

Dan Lazăr: „Nu avem timp de greve, nici ale noastre, nici ale altora!”

„Frații Lazăr nu au avut nicio legătură nici cu greva de la Dacia, nici cu alte proteste. Nu avem timp de greve, nu ne permitem să stăm de greve. Răspunsul e scurt: nu avem nicio legătură cu protestul de la Dacia. Asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de Autostrada Pitești-Sibiu. Acel politician, acel deputat care susține așa ceva, susține de fapt o mare prostie. Se folosește aiurea de numele nostru, fără nicio legătură cu realitatea. Acel deputat, că nici nu-mi vine să-i spun numele că știe toată lumea cine e, când a avut nevoie de noi și a mers cu mine la Uniunea Națională a Transportatorilor era foarte bucuros și-mi dădea telefoane de curtoazie și de felicitare, că avea interesul. Să-și aducă aminte lucrul acesta, domnul Mircea Drăghici! Domnule, omul acesta, politicienii ăștia, chiar nu văd ce li se întâmplă? Nu vede ce i se întâmplă lui Ponta, că știu că sunt în relații bune, strânse? În ceea ce privește demiterea lui Albu, ce să zic, acolo lucrurile chiar mergeau foarte bine, acum e o atmosferă foarte apăsătoare la RAR, întrebați orice angajat de acolo! Dar asta e, noi ne descurcăm, nu mai mergem la Pitești, mergem la Slatina, la Vâlcea, la Târgoviște că oricum ne sunt în drum”, ne-a declarat Dan Lazăr, patronul Com Divers Auto Ro.

Benone Lazăr: „Mie nu mi-a făcut nimeni niciun favor, nici politicul, nici altcineva!”

Legat de același subiect, Benone Lazăr a spus următoarele: „N-am fost noi acolo, ce dracu să facem noi acolo (n.r. la protestul de la Dacia). E o aberație, o prostie să spui așa ceva. Nici nu mă interesează prostiile astea. Mie nu mi-a făcut nimeni niciun favor, nici politicul, nici RAR-ul, nici altcineva. E treaba lor pe cine schimbă, pe cine pun. Chiar așa să scrieți, că mie nu mi-a făcut nimeni niciun favor, nici politicul, nici altcineva!”
Florin Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii