Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

Dacia Spring în pericol! Chinezii vor produce, în Ungaria, un model ce va concura cu marca românească

Dominația celor de la Dacia pe piața europeană a mașinilor electrice ieftine s-ar putea termina brusc de la anul. Constructorul auto chinez BYD va importa în Europa, din 2025, modelul Seagull, care ar putea avea mai multe dotări decât Spring, la un preț mai mic sau identic, potrivit Realitatea. 

Dacia Spring în pericol! Chinezii vor produce, în Ungaria, un model ce va concura cu marca românească

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Compania chineză BYD a confirmat oficial că modelul său electric de oraș Seagull va ajunge în Europa anul viitor. Pentru asta, BYD va lansa o nouă generație a modelului.

În cadrul Salonului Auto de la Beijing, compania chineză BYD a anunțat că va vinde modelul său electric de oraș Seagull și în Europa. Pentru asta, BYD va lansa o nouă generație a modelului care urmează să aterizeze pe Bătrânul Continent în 2025.

Noul BYD Seagull pentru Europa va avea un design nou față de actualul model vândut în China și va include mai multe sisteme de siguranță pentru a putea face față la testele Euro NCAP. De altfel, oficialii mărcii doresc ca viitorul Seagull de specificație europeană să obțină 3 sau 4 stele la aceste teste, fără ca prețul să fie mărit considerabil.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită