Dacia „Logan 10 ani” aduce în premieră aer condiţionat automat şi comenzi pentru geamuri pe portiere

de | 26.06.2014 19:10 | Politica si Administratie

Un eveniment de mare fast și rafinament a fost surpriza pe care Dacia Group le-a pregătit-o jurnaliștilor cu ocazia aniversării a nu mai puțin de un deceniu de la nașterea primului model Logan. Așa cum se cuvine unui eveniment de o asemenea importanță, locul de desfășurare a fost o locație exclusivistă – Stejarii Country Club – dintr-o cunoscută zonă rezidențială a Capitalei, Pădurea Băneasa. Și asta nu doar pentru că era un eveniment aniversar, ci pentru că noua vedetă pe patru roți ce avea să fie prezentată în premieră jurnaliștilor merita un spațiu la fel de special ca și modelul – Logan Special 10 ani.

Directorul general Nicolas Maure a vizat pașaportul Jurnalului de Argeș către Logania: „Pentru prietenii de la Jurnal de Argeș”

Amfitrionul serii a fost chiar directorul general al Dacia Group, Nicolas Maure, secondat de directorul comercial Thomas Dubruel. Până ce invitații s-au adunat, spațiul de desfășurare a momentului aniversar a fost ținut în mare secret de gazde. Pe bază de pașaport, eliberat ad-hoc, invitații au putut pătrunde în lumea fascinantă a Loganiei, locul în care organizatorii au pregătit în cele mai mici detalii un spectacol de muzică, lumini și culoare, dans și explozii de confetti. Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară Paula Seling a fost maestrul de ceremonii care a anunțat apariția mașinii pregătite special pentru momentul aniversar, al sărbătoririi a 10 ani de la apariția primului model Logan. Directorul general Nicolas Maure a evocat momentele cele mai importante din „aventura Logan”, de la apariția modelului, în iunie 2004, pe vremea când directorul general al Grupului Renault de la acea vreme, Louis Schweitzer, prezenta, în fața a 500 de reprezentanți ai presei internaționale reuniți la Technocentre, modelul Logan, și până în prezent. Logan Special 10 ani a fost prezentat de către directorul comercial al Dacia Group, Thomas Dubruel: „Am ținut să marcăm această aniversare de 10 ani printr-o serie limitată, Logan 10 ani. Mașina este făcută în România, pentru România și de către România. Spun pentru România, pentru că mașina va fi comercializată doar în România.” Directorul general Nicolas Maure a „vizat” cu un autograf pașaportul către Logania al redactorului-șef al Jurnalului de Argeș, Gabriel Grigore, cu mențiunea: „Pentru prietenii de la Jurnal de Argeș”.

Echipare exclusivă pentru clienții din România

Disponibil în showroom-uri de la sfârșitul săptămânii acesteia, noul Logan din seria limitată aniversară se prezintă publicului cu evoluții exterioare extrem de atractive. Dezvoltat pe baza nivelului de echipare Lauréate, modelul aniversar are echipamente care nu au mai fost până acum prezente pe vreo gamă Dacia sau Logan. Din dotările sale, pot fi enumerate proiectoarele față dublu optice, sistemul de semnalizare pe oglinzile retrovizoare, jante de oțel de 16” Dark Metal. Planșa de bord este dominată de consola centrală ce încorporează, în premieră pe marca Dacia și în exclusivitate pentru clienții din România, aerul condiționat cu reglare automată. De asemenea, o noutate sunt și geamurile electrice, atât față cât și spate, cu comenzi pe portierele ușilor, dar și pe consola centrală. Seria limitată „Logan 10 ani” va fi echipată cu două tipuri de motorizări: un propulsor pe benzină – 1.2 L, 75 CP – și unul pe motorină – 1.5 dCi, 75 CP. Prețul seriei limitate „Logan 10 ani” este de 9400 de euro, pentru motorizarea pe benzină, și de 11.300 euro pentru motorizarea diesel.
Adriana Gândilă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii