Web Analytics
scris joi, 19.01.2023

„Dacă pierdem două jocuri, suntem jos, dacă câştigăm două jocuri, suntem sus, deci suntem într-o situaţie foarte delicată”

Spune Gheorghe Cristian, fost portar, actualmente antrenor în cadrul FC Argeş

Întrebat despre situația în care se află FC Argeș, despre schimbarea masivă de jucători, dar și despre juniorii promovați la echipa mare de la Centrul de copii și juniori al clubului, acolo unde activează, Gheorghe Cristian, fostul mare portar al Argeșului, ne-a declarat: ”Problema este ce anume cere antrenorul, ideea lui de joc este pe primul plan, iar în ideea lui de joc apar alți jucători decât cei care au fost. A văzut ce a fost până acum, rezultatele s-au… chinuit și atunci a spus că nu poate să joace ce vrea el cu jucătorii care sunt. A adus alți jucători în filozofia lui de joc. Trebuie să ne gândim că în vară au fost aduși jucători care nu au confirmat din punctul de vedere al conducerii și, poate, al antrenorilor.

„Dacă pierdem două jocuri, suntem jos, dacă câştigăm două jocuri, suntem sus, deci suntem într-o situaţie foarte delicată”

Mie îmi este și teamă, dacă pierdem două jocuri, suntem jos, dacă câștigăm două jocuri, suntem sus, deci suntem într-o situație foarte delicată. Putem și acum să intrăm în play-off, sunt nouă meciuri, 27 de puncte la dispoziție… Jucătorii promovați de la Centrul de copii și juniori la echipa mare de către Croitoru trebuie crescuți; nu poți să-i arunci direct în Liga I. Sunt doar câțiva jucători, dar care trebuie crescuți în spiritul echipei mari, în pregătirea făcută acolo.
Dar, acum, să-i bagi să joace este foarte greu. Au 15-16 ani, iar echipa la ora actuală nu este una stabilă din punct de vedere al lotului, adică nu există un nucleu de șapte-opt jucători care trag echipa după ei ca să poți să bagi un junior pe lângă ei. Echipa este încă în căutări și nu cred că juniorii sunt o soluție viabilă. Integrarea noilor veniți trebuie făcută rapid și cam asta este. Totul trebuie făcut pe repede înainte!”.

Citește și Gheorghe Cristian, fostul portar al FC Argeş: „Pe 15 ianuarie 2022 am reintrat în pâine la FC Argeş”

Citește și Constantin Schumacher, antrenorul principal de la FC Argeş este realist: „Sunt şase jucători noi care au venit la antrenamente. Până nu îi văd la meciuri, nu pot spune nimic”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *