Web Analytics
scris miercuri, 25.10.2023

Curtea de Argeș: Reținut de polițiști după ce a fost depistat băut la volan de două ori în numai patru luni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără drept și sub influența alcoolului și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeș.

Curtea de Argeș: Reținut de polițiști după ce a fost depistat băut la volan de două ori în numai patru luni

În ziua de 24 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat și fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citește și Argeșeancă rămasă fără permis. N-a dat prioritate pietonilor

Având în vedere faptul că bărbatul este cercetat și într-un alt dosar pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fiind depistat de polițiști, la data de 01 iulie a.c., în timp ce conducea autoturismul, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *