CURTEA DE ARGEȘ: A intrat cu mașina într-un stâlp! O femeie este inconștientă

de | 29.03.2022 09:27 | Actualitate, Home

Un alt accident rutier s-a produs tot în această dimineață în municipiul Curtea de Argeș. Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. La fața locului acționează pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ Argeș.

Citește și: Accident rutier la Lunca Corbului! O persoană a fost rănită

În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă de sex feminin, aflată în stare de inconștiență, care în momentul de față este asistată de către membrii echipajului SAJ. Aceasta va fi transportată la spital.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Crește prețul la țigări și alcool, de la 1 august
Crește prețul la țigări și alcool, de la 1 august

Majorarea accizelor pentru țigări şi băuturi alcoolice se va face începând cu 1 august 2022, având în vedere că nivelul accizelor pentru aceste produse nu a mai fost actualizat de la rescrierea Codului fiscal, potrivit proiectului de ordonanţă pentru modificarea...