Cupa Caroli la înot și-a stabilit câștigătorii pe categorii de vârstă. Peste 180 de medalii au fost înmânate victorioșilor

de | 16.05.2022 15:13 | Actualitate, Home

„Peste 300 de participanți au luat parte la Cupa Caroli, eveniment organizat în data de 14-15 mai 2022, de Caroli Foods Group în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern și Primăria Municipiului Pitești. Cupa Caroli a adunat sportivi înscriși în 14 cluburi, atât din județul Argeș cât și din restul țării, dornici să concureze pentru titlul de campion.  

Tinerii sportivi au avut prilejul să-și testeze abilitățile de înotători în interiorul bazinului acoperit din ștrandul Costache Negri.  Concursul a constat în 4 tipuri de probe, împărțite în trei categorii de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani. Startul competiției a fost dat sâmbătă, la ora 9, de către Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești. 

Citește și:Caroli Foods Group a contribuit cu peste 125.000 de euro la bazinul din Costache Negri

Pentru a încuraja eforturile juniorilor, dar și pentru a aduna cât mai mulți sportivi dornici să ia parte la competiția, înscrierea la „Cupa Caroli” s-a făcut fără taxă de participare. Astfel, atât sâmbătă cât și duminică, bazinul acoperit din ștrandul Costache Negri a fost animat de juniori entuziasmați să ia parte la probele de înot. Alături de ei au fost și părinții, care au putut urmări întreaga desfășurare a competiției de pe un ecran gigant, plasat lângă balonul presostatic. 

Citește și:Producătorul de mezeluri Caroli îşi deschide depozitul central la Piteşti

După desfășurarea probelor, în urma clasamentului final, primul loc pe podium a fost ocupat de Clubul Sportiv Municipal Pitești, care a obținut un număr total de 48 de medalii (21 de aur , 19 argint și 8 de bronz). Cel de-al doilea loc a revenit Asociației Club Sportiv Total Sport Art Pitești, care, în urma probelor a reușit să adune 24 de medalii (12 aur, 4 argint și 8 bronz). Swimming Team București  s-a clasat pe locul trei, cu  22 de medalii( 6 de aur,  10 de argint și 6 bronz).

Rezultate notabile au mai obținut și celelalte 11  cluburi înscrise în competiție. În total, în cadrul concursului de înot „Cupa Caroli” s-au înmânat 182 de medalii, dintre care 65 de medalii de aur, 60 de argint și 57 de bronz”, se transmite printr-un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...