Web Analytics

Cupa Caroli la înot și-a stabilit câștigătorii pe categorii de vârstă. Peste 180 de medalii au fost înmânate victorioșilor

de | 16.05.2022 15:13 | Actualitate

„Peste 300 de participanți au luat parte la Cupa Caroli, eveniment organizat în data de 14-15 mai 2022, de Caroli Foods Group în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern și Primăria Municipiului Pitești. Cupa Caroli a adunat sportivi înscriși în 14 cluburi, atât din județul Argeș cât și din restul țării, dornici să concureze pentru titlul de campion.  

Tinerii sportivi au avut prilejul să-și testeze abilitățile de înotători în interiorul bazinului acoperit din ștrandul Costache Negri.  Concursul a constat în 4 tipuri de probe, împărțite în trei categorii de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani. Startul competiției a fost dat sâmbătă, la ora 9, de către Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești. 

Citește și:Caroli Foods Group a contribuit cu peste 125.000 de euro la bazinul din Costache Negri

Pentru a încuraja eforturile juniorilor, dar și pentru a aduna cât mai mulți sportivi dornici să ia parte la competiția, înscrierea la „Cupa Caroli” s-a făcut fără taxă de participare. Astfel, atât sâmbătă cât și duminică, bazinul acoperit din ștrandul Costache Negri a fost animat de juniori entuziasmați să ia parte la probele de înot. Alături de ei au fost și părinții, care au putut urmări întreaga desfășurare a competiției de pe un ecran gigant, plasat lângă balonul presostatic. 

Citește și:Producătorul de mezeluri Caroli îşi deschide depozitul central la Piteşti

După desfășurarea probelor, în urma clasamentului final, primul loc pe podium a fost ocupat de Clubul Sportiv Municipal Pitești, care a obținut un număr total de 48 de medalii (21 de aur , 19 argint și 8 de bronz). Cel de-al doilea loc a revenit Asociației Club Sportiv Total Sport Art Pitești, care, în urma probelor a reușit să adune 24 de medalii (12 aur, 4 argint și 8 bronz). Swimming Team București  s-a clasat pe locul trei, cu  22 de medalii( 6 de aur,  10 de argint și 6 bronz).

Rezultate notabile au mai obținut și celelalte 11  cluburi înscrise în competiție. În total, în cadrul concursului de înot „Cupa Caroli” s-au înmânat 182 de medalii, dintre care 65 de medalii de aur, 60 de argint și 57 de bronz”, se transmite printr-un comunicat de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *