Web Analytics
scris luni, 12.09.2022

CS Mioveni – U Cluj, azi, pe Stadionul Orășenesc

CS Mioveni joacă azi cu U Cluj, de la ora 18:00 pe Stadionul Orășenesc. Partida contează pentru etapa a 10-a a Superligii.
Elevii lui Flavius Stoican au un moral bun, înaintea jocului, având în vedere victoria din etapa trecută, cu Sepsi. De partea cealaltă, U Cluj vine după o remiză, acasă, 1-1 cu FC U Craiova. În plus, echipa antrenată de câteva etape de Eugen Neagoe este încă în căutarea primei victorii în actuala ediție de Superligă. Nu au obținut decât 4 remize în cele 9 partide jucate până acum, restul de 5 fiind înfrîngeri. Clujenii au egaluri la FCSB 1-1, acasă cu U Craiova 1-1, la Voluntari 0-0 și acasă cu FC U Craiova 1-1. În schimb, înfrângerile suferite de ardeleni sunt la Pitești, 1-3 cu FC Argeș, la Cluj, 0-1 cu Petrolul, la Arad cu UTA 1-2, acasă cu Sepsi, 0-1 și în deplasare la Rapid 0-1.

CS Mioveni – U Cluj, azi, pe Stadionul Orășenesc

Citește și: Doi piteșteni, aur și argint la Campionatul Balcanic de judo


CS Mioveni a obținut până acum, în acest sezon, 3 remize, o victorie și 5 înfrângeri în cele 9 jocuri disputate. Victoria a fost chiar etapa trecută, la Sepsi, 1-0. Remizele au fost făcute cu FCSB, acasă, 1-1, în deplasare la Petrolul 0-0 și din nou acasă, 1-1 cu UTA. Înfrângerile au fost cu Hermannstadt 0-3, Farul 0-2, CFR Cluj 2-3, FC Argeș 0-1 și U Craiova 0-1.
Galben-verzii sunt neînvinși în cele 3 partide disputate cu Flavius Stoican pe bancă. Rezultatele cu noul tehnician au fost 0-0 la Petrolul, 1-1 cu UTA și 1-0 la Sepsi Sf Gheorghe. Cu 6 puncte în dreptul lor, gazdele abordază confruntarea de pe locul 14, în timp ce ardelenii se află în imediata vecinătate, pe locul 15, cu 4 puncte.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită