Web Analytics

CS Mioveni a transferat doi jucători de la Gaz Metan Mediaș

de | 17.02.2022 19:38 | Actualitate, Sport

CS Mioveni a realizat astăzi două transferuri, ultimele din această perioadă. Astfel, au fost semnate contracte cu Răzvan Trif și Mihai Lixandru, fotbaliști care până acum au făcut parte din lotul echipei Gaz Metan Mediaș.

Răzvan Trif, are 24 de ani (născut 9 octombrie 1997) și joacă fundaș de bandă, sau mijlocaș, în funcție de cerințe. Cu el s-a semnat un contract pentru doi ani și jumătate. În afară de Gaz Metan Mediaș a mai jucat la Luceafărul Oradea.

Mihai Lixandru este jucător sub vârstă, născut 2001 (5 iunie). Evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. Fiind jucătorul lui FCSB, cu el s-a semnat un împrumut doar până în vară.

Citește și Bărbați reținuți după ce au furat mere de la Institutul Pomicol Mărăcineni

Ambii jucători au venit la echipa galben-verde liberi de contract, după ce și-au depus memorii în urma situației de la Gaz Metan Mediaș. Atât Trif cât și Lixandru au intrat în programul de pregătire al echipei și încă de la meciul următor pot face parte din lot.

”În momentul de față, odată cu venirea celor doi de la Gaz Metan Mediaș putem spune că lotul echipei este complet. Au venit o serie de fotbaliști în această iarnă, iar unii dintre ei au și jucat lăsând impresie bună. Obiectivul rămâne menținerea în Liga I și sperăm ca nou-veniții să ne ajute la realizarea lui!” a declarat președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *