Web Analytics

Bărbați reținuți după ce au furat mere de la Institutul Pomicol Mărăcineni

de | 17.02.2022 19:14 | Actualitate

În ziua de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut doi bărbați de 53, respectiv 19 ani, din Pitești și Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 octombrie 2020, cei doi ar fi pătruns, fără drept, în incinta Institutului Pomicol din localitatea Mărăcineni, de unde ar fi sustras mere, iar în momentul în care au fost surprinși de un angajat al societății, l-ar fi agresat pentru a-și asigura scăparea.

Citește și Argeș. Bărbat judecat pentru furt de lemne. Prejudiciu de 105 mii de lei

Bărbații au fost aduși la audieri, în baza unor mandate, puse în executare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești. După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *