Web Analytics

CS Dacia Mioveni 2012 își prezintă echipa de handbal, la prima ediție a Cupei ”Adrian Ștefan”

de | 26.07.2022 12:32 | Actualitate, Home, Sport

CS Dacia Mioveni 2012 își va prezenta oficial noua echipă cu care va participa în ediția 2022-2023 a Campionatului Național de Handbal Feminin, Liga Florilor, la ”Cupa Adrian Ștefan”, prima ediție a evenimentului dedicat memoriei fostului președinte al clubului, Adrian Ștefan, decedat în anul 2020.

Citește și: Noul atacant al FC Argeș Paul Arnold Garita: ”Îmi doresc să debutez cât mai repede”

Partener de competiție la meciul de prezentare va fi echipa clubului prahovean, CS Activ Prahova Ploiești, continuatoarea echipei HC Activ CSO Plopeni, alături de care Dacia Mioveni va reedita frumoasele jocuri disputate de-a lungul timpului de cele două cluburi, în Divizia A, pe perioada mandatului președintelui Adrian Ștefan și în Liga Florilor.

Evenimentul se va desfășura în data de 22 august 2022, la Sala Sporturilor Mioveni, începând cu ora 18,30. Președinte în perioada 2015-2020, de personalitatea lui Adrian Ștefan se leagă evoluția CS Dacia Mioveni 2012 de la sportul de masă la sportul de performanță. În special, a visat și și-a dorit enorm promovarea echipei de handbal în Liga Florilor, obiectiv care pentru mulți era o utopie la acel moment.

”Stabilește-ți obiective îndrăznețe și nu te opri, până nu le îndeplinești!” a fost motto-ul după care și-a ghidat activitatea președintele Adrian Ștefan și care inspiră în continuare CS Dacia Mioveni 2012!

Declarații președinte CS Dacia Mioveni 2012, Toma Duței:

”Chiar dacă sunt de mai puțin de un an președinte la Dacia Mioveni, cunosc foarte bine activitatea fostului președinte, Adrian Ștefan și știu cât de mult au contat pentru evoluția clubului munca și ambiția lui. Știu, de asemenea, cât de mult și-a dorit ca echipa de handbal să ajungă în Liga Florilor. Din păcate, nu a avut șansa de a trăi această bucurie.
Se cuvine să îi onorăm cum se cuvine memoria, prin acest eveniment care îi este dedicat, precum și prin toată activitatea clubului.”

Declarații Cristian Iancu, patron HC Activ CSO Plopeni și președintele Asociației Județene de Handbal Prahova

”Îmi amintesc cu plăcere de primele întâlniri cu președintele Adrian Ștefan. La acel moment Dacia Mioveni avea echipă la nivel junioare 2-3. Ne-am întâlnit de multe ori. Dacia a făcut cantonamente de pregătire în baza noastră de la Plopeni și echipele noastre au jucat multe meciuri.
Am fost printre primii care l-au ajutat să creioneze un proiect, step by step, adaptat la bugetul de atunci al secției de handbal. Era un om de o perseverență extraordinară, cu un spirit de sacrificiu pentru club, cum rar am întâlnit. Și am văzut ceva oameni în sport…

Citește și: (P) Simbolul luxului sportiv, Range Rover Sport, lansat la BRIT MOTOR AG

A pornit-o de jos și a înțeles că treaba în handbal nu se poate face peste noapte. A avut răbdare și, încet, încet, Dacia a crescut, s-a făcut cunoscută în lumea handbalului și au apărut și rezultatele, ca în orice muncă susținută coerent. Pentru Adrian Ștefan, acest travaliu neobosit a avut un preț, sănătatea.
Suntem onorați să fim invitați la prima ediție a evenimentului dedicat memoriei lui Adrian Ștefan și credem că este o alegere firească, din moment ce alături de clubul nostru Dacia a făcut primii pași în handbal și, odată ce Dacia a început să crească, am avut multe întâlniri frumoase, meciurile noastre fiind veritabile derby-uri, din divizie până în Liga Florilor.
În plus, faptul că Dacia Mioveni l-a cooptat și pe profesorul Paul Mihăilă în staff-ul tehnic mă bucură foarte mult, pentru că am fost colegi la juniori SS2 București și suntem buni prieteni.
Abia aștept să ne revedem la Mioveni și consider că aducerea lui este un real câștig pentru Dacia Mioveni, de natură să influențeze pozitiv obiectivele de performanță ale clubului”.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *