Web Analytics

(P) Simbolul luxului sportiv, Range Rover Sport, lansat la BRIT MOTOR AG

de | 22.07.2022 12:02 | Actualitate, Home, Sport

Pitești, 21 iulie 2022: Cea mai nouă versiune a modelului Range Rover Sport a fost lansată în cadrul noului showroom BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover în Pitești. Cea mai recentă generație a SUV-ului performant de lux din gama Land Rover este cea mai așteptată și cea mai avansată din punct de vedere tehnologic de până acum.

Performante electrificate de vârf, proiectate pentru a face față oricărei provocări. Motorizarea electrica hibridă oferă eficienta optimizată și autonomie extinsă în modul de deplasare complet electric (EV). În 2024 se va alătura gamei de modele un Range Rover Sport complet electric.

Citește și: Cristian Gentea, la pas cu jurnaliştii pe şantierele Primăriei Piteşti

„Evenimentul mult așteptat de către iubitorii modelului Range Rover Sport, dar și de admiratorii brandului Land Rover din România, a devenit realitate. Avem deosebita onoare de a prezenta în cadrul showroom-ului nostru, cea de-a treia generație a acestui SUV de succes. Fără îndoială, noul model reprezintă nu doar o inovație în tehnologie, ci și materializarea noilor direcții de design care atrag și mai mult prin simplitate, rafinament și calitatea materialelor. Echipa BRIT Motor AG, reprezentată de oameni talentați și pasionați de industria auto, vă așteptă pentru detalii complete despre noul Range Rover Sport”, a menționat dl. Adrian Prodănel, Director General BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover în Pitești.

Noul Range Rover Sport este cea mai dinamică versiune a SUV-ului de lux a mărcii Land Rover, fiind dotat cu tracțiune integrală Intelligent All-Wheel Drive (iAWD) și cele mai noi tehnologii Land Rover, pentru toate tipurile de teren.

Cu suprafețe netede, o siluetă dinamică și un profil ușor identificabil, Range Rover Sport iese în evidență și prin calitățile sale de offroader pur, a cărui concepție și construcție sunt bazate pe elemente de protecție a mediului, cu impact ecologic pozitiv. Suprafețele cabrate ale caroseriei degajă putere și performantă, în timp ce farurile discrete, grila și partea inferioara sculptată a barei de protecție inspiră încredere și atitudine. Grafica neîntreruptă a lămpilor spate conferă modelului o personalitate aparte. Prezența impunătoare a noului Range Rover Sport derivă din aspectul său puternic, proporțiile impozante și consolele scurte.

Modern, sofisticat și dinamic. Poziția sportivă la volan dă tonul pentru un interior pe măsură. Noi standarde ale conceptului de lux modern și sustenabil, cu materiale contemporane și ușoare, cum ar fi Ultrafabrics, fără niciun compromis în privința calității sau performantelor. Scaunele sport oferă confort excepțional și stabilitate pe viraje. Noul Range Rover Sport Dynamic oferă elemente interioare specifice, cum ar fi  combinația de culori in 2 nuanțe.

Citește și: Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „FC Argeş are în sfârşit şi pe banca de rezervă jucători de valoare apropiată”

Noul Range Rover Sport este produs exclusiv în Marea Britanie, la uzina din Solihull, locație cu tradiție in ceea ce privește producția modelelor Land Rover. Modelul va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2022, conform estimărilor producătorului, iar prețul de pornire pentru varianta 3.0 l diesel 250CP MHEV este de 78.700 euro + TVA.

Vor fi disponibile și două versiuni de motorizări plug-in hybrid, cu o autonomie complet electrică de până la 113 km – P440e și P510e. Doritorii vor putea alege între motorizarea 3.0 l diesel MHEV de 250CP, 300CP și 350CP și motorizarea 3.0 l benzină MHEV de 400CP. De asemenea, va intra pe piață și motorizarea 4.4 l V8 benzină 530CP, care atinge 0-100 km/h în doar 4,5 secunde, cu funcția Dynamic Launch activată. La nivel de echipare, vor fi disponibile modelele S, SE, Dynamic SE, Dynamic HSE, Autobiography și First Edition.

Mai multe detalii despre noul SUV găsiți pe https://www.landrover-britmotorag.ro/vehicles-new-range-rover-sport și www.britmototag.com

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover, un important jucător pe piața auto premium din România, încă  din 2010.

Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate – reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.

Conectează-te cu Land Rover BRIT Motor AG:

Website:  https://www.landrover-britmotorag.ro/ și http://www.britmotorag.com

Facebook: https://www.facebook.com/LandRover.BRITMotorAG/

Instagram: https://www.instagram.com/land_rover_brit_motor_ag/

Linked In: https://www.linkedin.com/in/brit-motor-ag/

Youtube: https://www.youtube.com/user/BRITMotorAG

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *