Web Analytics
scris joi, 23.06.2022

Cronicari ai frumosului. Primarul Gentea a lăudat revista „ARGEŞ”

Despre premiile revistei de cultură „ARGEȘ”, ca și despre lansarea volumului lui Mihai Barbu am scris în exclusivitate în numărul de săptămâna trecută al „Jurnalului de Argeș”. Festivitatea a avut loc la Filarmonică, printre participanți aflându-se, alături de numeroși scriitori, și publicistul Cristian Vasile (nu e doar un împătimit de concerte simfonice și de analiză social-politică!). Dar surpriza cea mare a venit din partea primarului Piteștiului, Cristian Gentea.

Cronicari ai frumosului. Primarul Gentea a lăudat revista „ARGEŞ”

Acesta, prin consiliera personală, d-na Cristina Munteanu, președinte UZPR Argeș, a oferit o plachetă revistei și a dat citire unui mesaj din partea d-lui primar, foarte bine primit de către premianți:
„Felicit colectivul redacțional al revistei «Argeș» cu ocazia festivă a decernării premiilor pentru anul 2021 ale acestei prestigioase publicații argeșene, a cărei activitate susținută a reușit să mențină un public competent și matur.
Contribuția revistei «Argeș» la evoluția culturii române este determinantă.

Citește și Premiile revistei de cultură „Argeş”

Seria nouă a revistei, a cărei editare este susținută de Primăria și de Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, reușește să fie, prin prezența lunară pe piața presei culturale din România, un mesager al creațiilor de valoare din regiune și din țară pentru generațiile viitoare, ce, datorită eforturilor dumneavoastră, vor regăsi simțirea și gândirea vremurilor noastre, exprimate prin poezie, eseuri, articole de critică literară și studii din toate domeniile.
Sunt onorat să pot împărtăși cu dumneavoastră dragostea mea pentru educație și cultură și vă doresc ani mulți și rodnici în misiunea nobilă pe care v-ați ales-o, aceea de cronicari ai frumosului ce izvorăște din lumina minții omenești și se revarsă în cea mai frumoasă limbă vorbită vreodată: limba românească!”

Prea puține primării din țară se pot mândri cu sprijinul pe care-l acordă culturii! Dar sunt cuvinte care obligă pe mai departe!

Citește și Revista de cultură ARGEŞ, 20 de ani de serie nouă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *