Web Analytics

Cristian Gentea, primarul municipiului Piteşti, reacţionează după înfrângerea cu FCSB: „La 1-0 să faci greşeli de cascadorii râsului în doar trei minute… Se va lăsa cu sancţiuni!”

de | 3.11.2021 12:56 | Actualitate, Sport

# Cum comentați înfrângerea FC Argeșului cu FCSB, scor 2-1, de duminica trecută?
– Nu am ce să comentez, s-a văzut totul… Echipa a jucat foarte bine 65 de minute. Atât! A jucat foarte bine până în acel minut, după care ați văzut și singuri ce s-a întâmplat. Ați văzut cine este dl. Șerban, căpitanul echipei, cine este dl. Tofan… Aștept și eu să văd ce măsuri se iau. Nu stă nimeni să achite cartonașele roșii ale jucătorilor sau al căpitanului echipei pentru că el se apucă să înjure pe teren. Aici se vor da sancțiuni, așa cum le merită…

# Totuși, în ultima perioadă, băieții au avut un parcurs bun…
– Da. Așa, și? Dacă au avut un parcurs bun ce? Au avut un parcurs bun și s-au dat salariile la zi, primele de joc la zi. Deci, ce să mai facem noi? Nu poți să faci ceea ce s-a făcut în meciul cu FCSB. Dacă ție ți se pare că, după 1-0 în minutul 67, să zicem, faci greșelile acelea de cascadorii râsului în trei minute… Nu am nicio problemă…! Dacă conducerea asociației nu este de acord să-i sancționeze pe unii și pe alții, e treaba lor, dar, din punctul meu de vedere, sunt lucruri care nu pot fi trecute cu vederea, cel puțin greşeala căpitanului Șerban, care a făcut ce a făcut… Am vorbit și eu cu Prepeliță, cu toți… Să nu ai niciun mijlocaș la închidere în următorul meci, cel cu FC Botoșani, din cauza faptului că unii sunt idioți, cred că nu este în regulă. Se va lăsa cu sancțiuni. Atât și nimic mai mult!

Citește și FC Argeș s-a înecat ca țiganul la mal cu FCSB: a condus cu 1-0 și a pierdut cu 2-1

„Efectiv vom juca cu improvizații în meciul următor, cu FC Botoșani”

# În acest context, cum vedeți meciul cu FC Botoșani, din următoarea etapă?
– Va fi un meci foarte greu, atâta vreme cât nu îl avem nici pe Meza Colli, nu îl avem nici pe Șerban și, efectiv, vom juca cu improvizații.

# Considerați că ar trebui să mai fie aduși alți jucători la echipă?
– Nu. În momentul de față lotul este complet. Am spus că în iarna acestui an pleacă cei nominalizați de antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi și, dacă se face loc pe listă, atunci, da, vom aduce și alți jucători. Momentan trebuie să renunțăm la niște salarii pe care le plătim unora care nici nu intră în lot.

Citește și Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Suntem pe primul loc la capitolul defensiv, avem cele mai puţine goluri primite”

„După ce vom lua terenul de la MTS, va fi mai ușor să dau un termen în privința modernizării stadionului”

# În altă ordine de idei, care este situația modernizării Stadionului „Nicolae Dobrin”? Care este stadiul acestui proiect?
– Suntem în termen cu studiul de fezabilitate în ceea ce privește modernizarea stadionului. Noi ne dorim să facem și stadionul și terenul de atletism, pentru că amândouă sunt incluse în același proiect. Deocamdată însă, să luăm terenul de la Ministerul Tineretului și Sportului. Aici este marea problemă a noastră. Eu cu asta mă lupt acum. Asta trebuia să se facă demult, nu acum…

# Dacă lucrurile se vor desfășura la termen, când preconizați că vom avea un stadion nou la Pitești?
– Nu știu să spun acest lucru. După ce vom lua terenul de la MTS, va fi mai ușor să dau un termen în această privință. Acum mă lupt cu hotărârea de Guvern pentru preluarea acelui teren.

# Care ar fi termenul de finalizare în ceea ce privește noua Sală a Sporturilor din Pitești?
– Din ceea ce am discutat cu constructorul, sala este funcțională, în sensul că probabil s-ar putea face antrenamente. Până la sfârșitul anului acesta, rămân partea de scaune, tabelă și apoi ce mai trebuie. Deci, termenul realist este undeva în jur de luna mai 2022, cu recepție totală.

Citește și Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Argeşul va intra în play-off anul acesta”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii