Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Argeşul va intra în play-off anul acesta”

de | 22.10.2021 10:39 | Actualitate, Sport

# Cum comentați victoria din ultima etapă, cu Farul Constanța?
– Am mai spus-o de fiecare dată: FC Argeș va arăta mai bine de la meci la meci, va începe să joace un fotbal din ce în ce mai bun, un fotbal de calitate, pe măsură ce noile achiziții își vor găsi locul în teren. Iar asta s-a văzut și în meciul cu Farul. Pentru că știu ce poate echipa, știu ce pot jucătorii, știu ce pot antrenorii, staff-ul tehnic, conducerea clubului, vă repet că pentru mine nu este o surpriză prestația echipei din ultima perioadă. Degeaba vin eu și spun că victoriile FC Argeșului sunt lucruri normale, fiindcă cei care se cred mari în fotbal afirmă că Argeșul nu arată ca o echipă. Desfășurarea ulterioară a evenimentelor o să demostreze că FC Argeș este o echipă din ce în ce mai bună și o să aibă un loc aparte în desfășurarea acestui campionat.

„Sunt ferm convins că vom obține victoria la Voluntari”

# Cum vedeți confruntarea cu Voluntari, o echipă care a avut evoluții foarte bune în ultima perioadă?
– Eu cred că la meciul de la Voluntari nu va exista decât o singură variantă, și anume victoria Argeșului. Deși Voluntari se află în primele locuri acum, FC Argeș are potențial să treacă peste Voluntari ca joc, ca rezultat. Eu sper ca rezultatul să fie unul pozitiv pentru noi. Din punctul meu de vedere, în cele trei meciuri pe care le avem de disputat, și anume cu Voluntari, FCSB și Botoșani, vom merge numai la victorie. De asemenea, și la meciul din Cupă, cu Dinamo, se va merge tot la victorie. FC Argeș își dorește să câștige toate aceste patru meciuri.
Voluntari este o echipă care a crescut foarte mult în acest început de sezon. Și ei au adus câțiva jucători noi, dar scheletul era din campionatul trecut.

Citește și Din nou pe podium! Baschetbaliștii pitesteni au câștigat bronzul Ligii Naționale

Asta în comparație cu FC Argeș, care, deși a păstrat un schelet de jucători, mulți dintre ei s-au accidentat și au venit jucători noi, care au fost introduși în primul unsprezece. Dacă ne uităm, și acum FC Argeș are 3-4 jucători care sunt accidentați și nu s-a putut alinia în niciun meci din cele 12 etape, o formulă ideală de joc. Sperăm ca din retur, atât Cristi Tănase, cât și Said să fie apți de joc. De asemenea, eu îmi doresc foarte mult ca și Șerban să revină la valoarea din campionatul trecut și să avem un prim 11 cel mai bun pe care îl putem alinia și atunci altfel vom discuta. Sunt ferm convins că vom obține victoria la Voluntari și, încet-încet, să intrăm pe locurile de play-off. Țin să transmit tuturor suporterilor și tuturor celor de la FC Argeș că varianta pe care noi am ales-o și este contestată de foarte mulți în ultima vreme, în special de o anumită parte a suporterilor alb-violeți, mă refer la conducerea tehnică, aceasta cu Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi, este o variantă câștigătoare. Echipa a jucat, joacă și va juca din ce în ce mai bine. Trebuie să avem răbdare și toți cei care sunt implicați în jurul lui FC Argeș să dăm credit acestei conduceri. Atât Prepeliță, cât și Ianovschi se completează foarte bine unul pe celălalt. Întregului staff de la FC Argeș îi curge sânge alb-violet prin vene și face tot ce este omenește posibil ca să obțină o performanță foarte bună pentru clubul nostru.

Citește și Elevii școlilor Traian și Ion Minulescu au primit vizita fotbaliștilor de la FC Argeș

„Rămân la părerea că ne mai trebuie un coordonator de joc și un jucător de poartă, de gol”

# În acest moment ar mai fi nevoie de vreun alt jucător?
– Ne mai trebuie un număr 10 acolo și un jucător de gol. Anul trecut a fost Malele, iar anul acesta sper să fie acest Arias. Vedem că Said s-a accidentat, Cristi Tănase este accidentat, în contextul acestei pandemii de Covid-19 nu poți să știi niciodată ce se întâmplă cu jucătorii, dacă se infectează sau nu, și de aceea consider că în permanență îți mai trebuie niște rezerve la nivelul titularilor. Deci, rămân la părerea că ne mai trebuie un coordonator de joc și un jucător de poartă, de gol. Se poate ca, după accidentări, Cristi Tănase să fie acel număr 10, iar Said sau Arias să fie acel număr 9 de care avem nevoie. Deocamdată, cred că echipa este omogenă, dar ne mai trebuie jucători care să poată să suplinească în eventualitatea unor accidentări sau a unor posibile infectări cu Covid-19.

Așteptăm ca Șerban să revină în viitorul apropiat la forma lui și consider că, dacă am mai reuși un transfer în iarnă, am putea ataca podiumul, pentru că sunt ferm convins că vom intra în play-off. Este o părere personală, cu care eu merg mai departe, deși unii nu cred în ceea ce spun eu. Anul trecut am spus că nu vom retrograda și vom fi foarte liniștiți pe final de campionat și asta s-a și întâmplat, iar acum cred cu ardoare că vom intra în play-off și vom ataca și podiumul campionatului.

Citește și Cătălin Popa, noul preşedinte al AJF Argeş: „Trebuie să oferim tuturor copiilor posibilitatea de a juca fotbal”

„Jucătorii au primit primele de joc la finalul fiecărei luni, atunci când și-au îndeplinit obiectivul”

# Puteți să-mi confirmați faptul că s-a stabilit la nivelul conducerii ca primele de joc să se acorde jucătorilor la finele fiecărei luni, nu după fiecare meci?
– Jucătorii au primit primele de joc la finalul fiecărei luni, atunci când și-au îndeplinit obiectivul. Adică obiectivul echipei este foarte clar. Anul acesta este vorba despre play-off. Atâta timp cât ești în play-off sau ai posibilitatea, matematic, să intri în play-off, îți primești primele la sfârșitul lunii pentru meciurile jucate în luna respectivă. Într-adevăr, ultima dată, înaintea meciului cu Mioveni, s-au dat primele înainte. Au fost și câteva supărări ale noastre acolo, dar eu am spus că jucătorii încă nu se cunosc între ei, că mai au până la a forma o omogenitate ca să ducă echipa acolo, pe locurile de play-off.

Vedeți și dvs. că echipe care anul trecut zburdau, în speță Sepsi, anul acesta au o evoluție mai slabă și echipe care anul trecut, precum Voluntari, au avut un joc mai slab, anul acesta merg foarte bine. Pe lângă CFR, care este deja o certitudine de mulți ani și care anul acesta nu va mai fi o certitudine, adică supremația CFR-ului în fotbalul românesc va lua sfârșit, singura certitudine față de anul trecut este Botoșaniul. Adică Botoșaniul a fost în play-off și anul trecut, anul acesta este cocoțată acolo sus… Despre FCSB nu discutăm, că este FCSB. Mai departe vorbim de Universitatea Craiova a lui Rotaru și despre UTA, care sunt și ele certitudini. Pe lângă aceste echipe, Argeșul va intra în play-off anul acesta fără doar și poate. Este o echipă cu un lot foarte valoros, o echipă care, cu cât trece timpul, cu atât va juca mai bine. Să ne ferească Dumnezeu de eventuale accidentări sau eventuale îmbolnăviri! FC Argeș va fi surpriza plăcută pentru suporteri, pentru toată lumea fotbalului românesc și va avea un cuvânt greu de spus la finalul campionatului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii