Web Analytics
scris miercuri, 02.11.2022

Cristian Cioacă a renunţat la contestaţia care i-ar fi putut aduce libertatea

Fostul polițist Cristian Cioacă şi-a retras contestația în anulare care i-ar fi putut aduce libertatea. Este vorba despre constestaţia făcută de Cioacă în dosarul în care a fost condamnat pentru spargerea mailului fostei soţii. El spune că a făcut acest gest din motive personale.

Cristian Cioacă a renunţat la contestaţia care i-ar fi putut aduce libertatea

Deși inițial Cristian Cioacă a cerut să fie adus la Curtea de Apel Brașov în cazul contestației în anulare făcute de avocații acestuia, ulterior a solicitat prezența prin videoconferință, la care a luat parte în cadrul ședinței din camera de consiliu, ședință care nu a fost publică. Întrebat de instanță dacă își menține solicitarea, Cristian Cioacă s-a răzgândit și a spus că renunță la contestație din motive personale.

Citește și: Pasagerul mort, iar șoferul riscă să rămână fără un picior după accidentul de la Dobrești

„Aceasta explică raționamentul pentru care Cioacă ar fi făcut contestația, vorbim despre o pedeapsă de 4 ani contopită la pedeapsa inițială, care dacă ar fi fost anulată pe motiv de prescriere i-ar fi permis lui Cristian Cioacă să fie eliberat condiționat”, spune Crina Radu, avocatul familiei Elodiei Ghinescu.

Dacă i s-ar fi acceptat recursul, Cristian Cioacă putea fi achitat în acest dosar. Acesta execută pedeapsa în Penitenciarul Colibași, dar ar fi beneficiat de bilete de voie pe weekend pentru purtare bună și ar fi ieșit din penitenciar.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită