Web Analytics

Pasagerul mort, iar șoferul riscă să rămână fără un picior după accidentul de la Dobrești

de | 2.11.2022 09:59 | Actualitate, Home

A murit tânărul de 19 ani implicat în accidentul de aseară, de la Dobrești. Andrei Canangiu se întorcea de la o petrecere împreună cu prietenul său, în vârstă de 28 de ani. Potrivit surselor noastre, cealaltă victimă, șoferul de 28 de ani se află în continuare în stare gravă și riscă să-i fie amputat un picior.

Citește și: Accident cu două victime la Dobrești. Un tânăr de 19 ani, în stare gravă

Vă reamintim că un accident grav a avut loc, marți seară, la Dobrești după ce o mașină s-a izbit de un copac, iar apoi a lovit un stâlp de electricitate. Șoferul mașinii conducea cu 250 km/h, după care a pierdut controlul volanului. Potrivit surselor, șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Când au plecat de la petrecere, Andrei, tânărul mort în accident l-a rugat pe prietenul său să-l lase să conducă pentru că nu consumase alcool. Șoferul însă, a refuzat.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabilii cum s-a petrecut accidentul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. …beat la volan? mai este si fost politai. cap de creta, ce sa-i ceri?

    Răspuns
    • Problema mai mare este ca avea permisul suspendat tot pentru viteza dar mna politia inchde ochii ca smecherul are bani si de ce sa nu primeasca si ei o spaguta…sa se precizeze ca in afara de bautura era si drogat animalul 🤬

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *