Web Analytics

Coșești: Conducea fără a deține permis un autoturism fără ITP și RCA

de | 25.08.2022 16:09 | Actualitate, Home

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 32.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citește și La volan, noaptea, prin Câmpulung, cu permis auto din Marea Britanie

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat un tânăr de 19 ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DJ 731D, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, autoturismul în cauză avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată din cursul lunii aprilie și nu deținea o poliță de asigurare obligatorie auto, fiind luată măsura complementară de imobilizare a autovehiculului, prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole