Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Corul Psaltic Tronos cântă la concertul caritabil al Arhiepiscopiei

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează pe 15 decembrie a.c., ora 18:00, la Casa Sindicatelor Pitești, concertul caritabil de colinde „Dar din dar”, cu strângere de fonduri. Vor concerta: Corul Psaltic TRONOS al Patriarhiei Române, Corala Bărbătească a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și Grupul Psaltic Ghelasie Basarabeanul, reunit cu membrii Corului Glasul Arhanghelului al Parohiei Micești.
Invitată specială va fi Maria Coman, talentata interpretă de muzică bizantină. Accesul la concert se realizează pe bază de invitație nominală.

Corul Psaltic Tronos cântă la concertul caritabil al Arhiepiscopiei

Invitația nu este transmisibilă și trebuie prezentată în format fizic la intrarea în sala de spectacole. În cadrul concertului, invitații sunt rugați să doneze după bunăvoința inimii, pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului de Pediatrie din Municipiul Pitești, Județul Argeș. Invitațiile se vor distribui prin intermediul sediilor de Protoierie din: Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung Muscel, Mioveni, Costești și Topoloveni.

Citește și Atelier de pictură bisericească organizat de Arhiepiscopie, la mânăstirea Brătășești

Citește și Înarmat cu trusa medicală şi însoţit de medicul Arhiepiscopiei, Calinic a verificat starea de sănătate a personalului monahal din Argeş

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *