Web Analytics
scris sâmbătă, 11.11.2023

Corul Madrigal revine în Statele Unite după 35 de ani

Turneu aniversar grandios la Washington, New York, Chicago și Seattle, cu recitaluri în Catedrala Națională a SUA și Congresul american. Biletele s-au epuizat în primele zile de la lansare în toate orașele.

Corul Madrigal revine în Statele Unite după 35 de ani

  • Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, se va afla în Statele Unite ale Americii în cadrul unui turneu aniversar, în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2023.
  • În cele patru orașe, biletele la concerte au fost deja epuizate.
  • Madrigal va concerta în mai multe clădiri istorice și de cultură americane, printre care și în cea mai mare catedrală episcopală din lume, Saint John the Divine Cathedral 

La 60 de ani de existență, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, se va afla în America, la invitația Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, în cadrul unui turneu aniversar, în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2023.

Citește și:

Organizat de Ambasada României în Statele Unite ale Americii împreună cu Institutul Cultural Român de la New York, cu sprijinul generos al Ministerului Culturii și al sponsorilor Banca Transilvania, Vodafone, ING, UiPath și Fan Courier, turneul Corului Madrigal anticipează sărbătorile de iarnă, dar marchează și Ziua Națională a României.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită