Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Nebunia continuă… Lucrările la Bulevardul „Pardon” din Câmpulung au fost (din nou) sistate

Un alt control al celor de la Inspectoratul de Stat în Construcții, efectuat la începutul acestei luni, a avut drept consecință blocarea lucrărilor de reabilitare a Bulevardului ”Pardon”, din Câmpulung. Este a treia oprire după cele intervenite în 2020 și 2022, după alegerile locale, respectiv după inițierea unui proces de către Prefectura Argeș.
Sistarea lucrărilor va dura cel puțin până ce se va întocmi un raport de expertiză tehnică. Și se știe cât de rapizi sunt experții în efectuarea unei asemenea activități, așa că inaugurarea Bulevardului va avea loc dincolo de data alegerilor locale din 2024. De neînțeles în acest context rămâne modul în care a gestionat situația administrația locală din Câmpulung.

Nebunia continuă… Lucrările la Bulevardul „Pardon” din Câmpulung au fost (din nou) sistate

Lucrările de reabilitare au putut fi reluate în primăvară, după ce s-a finalizat litigiul declanșat de Instituția Prefectului, o primă activitate constând în tăieri și plantări de tei, însă finalizarea acestora nu s-a înregistrat după două luni, așa cum preciza însăși primărița municipiului. S-a lucrat picătură cu picătură, cu pauze lungi și dese, azi o amplasare de stâlpi de iluminat, mâine o plantare de flori… Un alt ritm ar fi făcut ca recentul control să prindă Bulevardul ”Pardon” deja inaugurat.
Controlul a fost efectuat tot în urma unor sesizări.
C.I. Butoiu

Citește și Prefectul şi operaţiunea „Bulevardul Pardon II”, de data asta la Piteşti

Citește și Stâlpii de iluminat de pe bulevardul Pardon pot să fugă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *