Web Analytics

Cooperativa agricolă Jenica&Santorelli / Fosta primăriţă de Ştefăneşti şi soţul promit venituri de 2.000 euro lunar pe viaţă, cu o investiţie de doar 100 euro

de | 24.06.2021 14:33 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie

# Cei doi vor să înființeze microferme sub denumirea ”Piața – Dacia – ROMÂNIA- Liberă” # Fosta primăriță de la Ștefănești: ”Vom face un centru SPA pe bază de struguri, derivate din struguri și vinoterapie”
De ceva timp, pe pagina de facebook „Marco Santorelli Adrian”, soțul fostei primărițe a orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, face reclamă agresivă unei cooperative agricole. În postare, bărbatul fostei primărițe invită oamenii să devină acționari ai cooperativei, în schimbul unei cotizații de câteva sute de euro pe lună. Fosta primăriță, acum consilier local la Ștefănești, spune că afacerea nu se face în Argeș, tocmai din cauza mentalității retrograde a oamenilor de aici. De aceea a și pornit-o la Drăgășani, în Vâlcea, acolo unde familia ei deține o vie și „oamenii sunt mai deschiși la minte și mai evoluați”. Fosta primăriță din Ștefănești mai spune că are membri și din Diaspora. Nu știm dacă mentalitatea argeșenilor o fi de vină, însă schema de îmbogățire propusă de familia Dumitru a trezit suspiciunea unora, care s-au apucat să facă sesizări de natură penală, pe motiv că ar fi vorba despre o escrocherie.

Marco Santorelli: „Cum ar fi să primiți minim 2.000 euro pe lună pentru tot restul vieții, cu o investiție de doar 100 euro lunar?”

Prezentându-se ca președinte, Adrian Dumitru, alias Marco Santorelli, dezvăluie schema de îmbogățire promisă membrilor cooperatori:
„Pentru a pleca la drum avem nevoie de minimum 5.000 de persoane care să se implice pentru o perioadă de minimum 5 ani, respectiv până în luna decembrie 2026.
Sursa de finanțare: timp de 5 ani, minimum 400 de persoane×300 euro lunar sau minimum 1.500 de persoane care își asumă responsabilitatea de a contribui lunar, până la data de 15 a lunii în curs, cu suma de 100 de euro, reprezentând acțiuni în Cooperativa AGRICOLĂ M.S.A. Din acești bani vom înființa microîntreprinderi, microferme și «Piața – Dacia – ROMÂNIA- Liberă», asigurând astfel un circuit închis, care să păstreze sursa de venit în interiorul comunității. Circuitul închis al banilor şi valorilor asigură o creștere exponențială anuală, depășind chiar 1.000%, din date culese chiar de la o societate asemănătoare, BRISTOL – Anglia.
În fiecare lună se vor investi 500.000 de euro pentru fiecare obiect de activitate.
Programul poate fi aplicat începând cu data de 1.08.2021. La 1 august 2021, se va investi suma de 500.000 euro pentru amenajarea primei unități de producție, care se va numi UMSA1, Unitate de producție – PROGRAM 1. La data de 15 august aceasta va intra în funcțiune. În luna iulie, la o dată fixată împreună, va avea loc Adunarea Generală a participanților la acest program, unde se vor stabili prioritățile de investit, obiectivele de realizat.
Din comitetul de conducere vor trebui să facă parte membrii cofondatori ai acestei cooperative, în număr de minimum 5.
Din acest moment, inițiativa, participarea, dăruirea și implicarea vă aparține 100% vouă, tuturor care DORIȚI ȘI VREȚI SĂ FACEȚI CEVA CONCRET ÎN VIITORUL APROPIAT.
VENITURILE și DIVIDENDELE pentru fiecare asociat și acționar vor apărea după mai puțin de 2 ani…
Cum ar fi să primiți minimum 2.000 euro pe lună pentru tot restul vieţii, cu o investiție de doar 100 euro lunar în primii 2 ani? Totul ţine de UNITATE, FORȚA ȘI PUTEREA BANULUI MULT ȘI PUS SĂ MUNCEASCĂ PENTRU TOȚI”…

Jenica Dumitru: „M-au contactat români din întreaga lume”

Am dorit să aflăm mai multe despre această cooperativă chiar de la fosta primăriță. Pe care am sunat-o și pe care am găsit-o în Franța, la Bordeaux, pentru afaceri, după cum ni s-a destăinuit.
# Bună ziua! Voiam să vă întreb despre cooperativa agricolă…
– Aaaa…! Nu o fac în Argeş…! Aici e greu cu mentalitatea…
# Dar unde?
– La Drăgășani. Acolo sunt oamenii mult mai deschiși la minte și mai evoluați.
# Am înțeles. Aveți deja membri?
– Avem membri mulți din Diaspora. Vor să se întoarcă acasă și să aplice ce au învățat și ce au văzut pe unde au lucrat. M-au contactat români din întreaga lume.
# Am văzut că sunteți în Franța. Tot pentru afaceri?
– Da. Sunt la Bordeaux.
# Ce fel de afaceri, dacă nu sunt indiscretă?
– Viticultură.
# Vreți să aduceți soiuri noi pentru plantația dv. de viță-de-vie de la Drăgășani?
– Nu doar soiuri. Voi aduce unul din brandurile de frumusețe pe bază de struguri. Vom face un centru SPA pe bază de struguri, derivate din struguri și vinoterapie. Cam atât. O să-ți dau vești în curând!
Citește și Ieşită în decor din politică, Ioana Jenica Dumitru se tratează de cearcăne / Fosta primăriţă de la Ştefăneşti – cobai pentru falsul doctor italian Matteo Politi
Citește și Primăriţa Ioana Jenica Dumitru a început să strângă semnăturile pentru dizolvarea Consiliului Local Ştefăneşti
Citește și „Lavinia îl are pe Satana în ea”
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii