Web Analytics

Ieşită în decor din politică, Ioana Jenica Dumitru se tratează de cearcăne / Fosta primăriţă de la Ştefăneşti – cobai pentru falsul doctor italian Matteo Politi

de | 3.12.2020 13:24 | Actualitate, Dezvăluiri

# Din păcate, tratamentul facial nu a ajutat-o să câștige alegerile
În urmă cu aproximativ o săptămână, fosta primăriță a Ștefăneștiului, Ioana Jenica Dumitru, în prezent consilier local, a apărut într-un clip de prezentare pe pagina de FB a falsului doctor italian Matteo Politi. Vă reamintiți, desigur, cel arestat preventiv în februarie anul trecut pentru că ar fi profesat ca medic chirurg plastician fără a avea diplomele necesare. Acum, falsul doctor italian, în realitate un fost valet de parcare cu doar 8 clase, și-a făcut un site ca să vândă un ser cosmetic pe care îl prezintă ca fiind revoluționar și pentru care, pretinde el, ar avea licență americană. Ei bine, în clipul de promovare, fosta primăriță Ioana Jenica Dumitru e prezentată de ”domn’ doctor Matteo” drept ”doamna deputat”. Iar aceasta își oferă cu generozitate chipul pentru ca falsul medic Politi să îi aplice miraculosul ser pe pungile de sub ochi. Și o face ”domnul doctor” direct cu degetele, fără mănuși. Iar la final, după ce i-a estompat ridurile, Jenica se arată plăcut surprinsă și pe deplin mulțumită. Italianul recunoaște și că i-a făcut cadou fostei primărițe trei fiole în campania electorală de la locale, pe care aceasta, foarte probabil, le-a și folosit.

„Am mers într-un salon de coafură din București. Am fost pentru prezentare”

L-am întrebat pe Matteo Politi despre produs și cum a cunoscut-o pe fosta primăriță și acesta ne-a spus: „Nu este un medicament, este un cosmetic. Este un ser făcut de o casă farmaceutică din Florida, America, unde sunt distribuitor oficial pentru România. Este ceva revoluționar, pentru că nu este un medicament, nu ai nevoie să fii medic să faci faci acest lucru. Lumea îl poate aplica și acasă. Eu cred că va face o revoluție în sectorul estetic, cosmetic. Pentru că are efect și se vede după trei minute de la aplicarea acestor picături, care acționează mai bine ca un botox. Nu ai nevoie să mergi la medic, nu ai nevoie să plătești 500-600 de euro, că atât este costul pentru botox, să aștepți o săptămână. Oricum, botoxul este o toxină care paralizează mușchii. Ăsta este un cosmetic fără reacții adverse. Un ser particular de nanotehnologie, care are efect imediat și vizibil. Acest produs costă pentru România, dacă nu greșesc, 90 de euro o cutie care conține 25 de fiole. Ține trei luni și nu este nevoie să fii medic. Am aplicat serul pe Ioana. Ea avea ceva sub ochi și, după ce i-am aplicat produsul, a dispărut imediat. Video pe care l-ați văzut a fost făcut săptămâna trecută. Am primit din America fiolele pentru promoție și apoi am sunat-o pe Ioana, care este prietena mea, și ea a spus imediat «vreau și eu!». Am mers apoi într-un salon de coafură din București. Am fost pentru prezentare. Pentru că eu, momentan, nu pot să lucrez ca medic pentru motivele pe care probabil le știți. Acest produs este 100% bio, pe bază de arginină. Trage pielea și dacă ai cicatrici, acnee, riduri sau pungi, dispare imediat, că are efect lift. Mă cunosc cu familia Dumitru de aproape un an. Ea a fost primar, bine, acum a pierdut alegerile… Dar pot să spun că este o doamnă foarte bună și m-a ajutat într-o perioadă mai grea pentru mine din cauza știrii că aș fi un medic fals și cu tot ce s-a mi s-a întâmplat la nivel mediatic”.

Matteo o dă în vileag pe fosta primăriță că i-a dat trei fiole în campania electorală

”Dar doamna a apărut în campania electorală de la locale cu o față foarte radioasă și o față foarte frumoasă. Iar pe aici, prin Ștefănești și prin Argeș, s-a auzit că și-a făcut operație estetică”, i-am spus italianului. “A, bine, aspetta, aspetta…! Eu, în august, i-am dat trei fiole, pentru că le-am primit ca test, nu știu dacă le-a folosit sau nu, dar în vară i-am dat trei fiole. Da, ea mi-a spus că le-a folosit ! Nu a făcut niciun lifting. Probabil că a folosit acest produs”, ne-a răspuns el.
Matteo Politi a mai ținut să ne spună că, după ce își rezolvă problemele penale, cu dosarul procurorilor și procesul deschis în instanță împotriva jurnaliștilor români care i-ar fi stricat imaginea, își va deschide o clinică la București.
Citește și Ce fumaţi, doamna primar? Circulară aberantă şi ilegală: Jenica Dumitru a interzis fumatul în curtea Primăriei Ştefăneşti
Citește și Caracatiţa primăriţei Jenica Dumitru de la Ştefăneşti
Citește și Primarul Jenica Dumitru: „Nu era nevoie de aprobarea Consiliului Local pentru modificarea tarifului la colectarea gunoiului”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii