Web Analytics

Continuă lucrările la bariera din Prundu. Se închide circulația

de | 10.02.2022 12:43 | Actualitate, Politica si Administratie

La 28 februarie vor continua lucrările la bariera din cartier Prundu. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Gentea în cadrul conferinței de presă, susținută joi, 10 februarie.

De asemenea, edilul a anunțat că circulația va fi închisă în perioada 28 februarie-8 martie.

„Între 28 februarie, ora 8:00 și 8 martie, se închide zona. Se schimbă șinele, se lucrează în zonă și bineînțeles că va trebui și noi să închidem traficul”, a anunțat Cristian Gentea, la conferința de presă.

Citește și:Primarul Gentea: „A demarat proiectul de modernizare a barierei de pe Lânăriei”

Într-o conferință de presă anterioară, primarul Gentea declara că „Schimbarea barierei și îmbunătățirea traficului în zonă au fost în atenția mea de când am venit în primărie, am făcut toate demersurile, am urmărit și insistat să deblocăm o situație care trenează de ani de zile! Am reușit!
Nu am răspuns, săptămânile trecute, atacurilor verbale nefondate ale celor care m-au catalogat în fel și chip pentru că n-a fost gata bariera până la sfârșitului lui 2021, din două motive: pentru că am înțeles că, după 30 de ani de așteptare, răbdarea este prea încercată și oamenii nu mai cunosc buna-credință, dar și pentru că este evident că cei mai mulți nu cunosc, de asemenea, procedurile administrative, legale etc. Bariera nu este proprietatea municipalității, o repet, însă am reușit să mobilizăm decidenții și să începem schimbarea zonei!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *