Web Analytics

Primarul Gentea: „A demarat proiectul de modernizare a barierei de pe Lânăriei”

de | 3.02.2022 13:22 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a venit cu o veste bună pentru șoferi. Din 31 ianuarie a.c. au început lucrările de modernizare a barierei din zona Lânăriei, pentru îmbunătățirea traficului.

„A demarat proiectul de modernizare a barierei de pe Lânăriei: reprezentanții Regionalei SNCFR Craiova, Direcția Investiții, Direcția Instalații, chiar directorul general au venit astăzi la Pitești, au predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor, s-au deplasat pe teren, alături de reprezentanții Diviziilor Instalații și Linii Pitești, împreună cu proiectantul și constructorul.
S-a depus proiectul la Inspectoratul de Stat în Construcții, iar comisia mixtă a stabilit condițiile și orarul intervențiilor (regim special), dar și lucrările pregătitoare, ce vor începe cu depistarea traseelor de cablu și comunicații!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Anterior, primarul a explicat de ce n-a fost gata bariera până la finalul lui 2021. „Schimbarea barierei și îmbunătățirea traficului în zonă au fost în atenția mea de când am venit în primărie, am făcut toate demersurile, am urmărit și insistat să deblocăm o situație care trenează de ani de zile! Am reușit!
Nu am răspuns, săptămânile trecute, atacurilor verbale nefondate ale celor care m-au catalogat în fel și chip pentru că n-a fost gata bariera până la sfârșitului lui 2021, din două motive: pentru că am înțeles că, după 30 de ani de așteptare, răbdarea este prea încercată și oamenii nu mai cunosc buna-credință, dar și pentru că este evident că cei mai mulți nu cunosc, de asemenea, procedurile administrative, legale etc. Bariera nu este proprietatea municipalității, o repet, însă am reușit să mobilizăm decidenții și să începem schimbarea zonei!”, a anunțat primarul zilele trecute.
C.S.

Citește și Primarul Gentea a semnat contractul pentru actualizarea planului de mobilitate urbană

Citește și Primarul Cristian Gentea: „Dezvoltatorii imobiliari nedisciplinaţi se vor întoarce în legalitate”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *