Web Analytics

Containere depozitare deşeuri

de | 23.08.2012 11:22 | Politica si Administratie

Începând cu anul 2012, compania New Design Composite a introdus o nouă linie de produse: containere depozitare deșeuri. Iată mai jos doar câteva dintre acestea:

– CONTAINERE DEPOZITARE ULEI VEGETAL SERIA – ECOIL VEGETALE, ECOIL NEW VEGETALE, ECOIL EURO VEGETALE: sunt recipiente brevetate pentru colectarea selectivă a uleiului vegetal. Realizate din polietilenă de culoare verde, cu vas de siguranță încorporat (dublu container), echipate cu filtru tip de scurgere a sticlelor, detașabil, înglobat în trapă, protejate de capac pentru scurgerea și extragerea uleiului. În funcție de tipul recipientului, acestea se fabrică în dimensiuni de volum cuprinse între 260 și 500 litri, cu diametre cuprinse între 800 și 980 mm și înălțimea între 1100 și 1370 mm.

– CONTAINERE DEPOZITARE ULEI ELECTRIC SERIA – ECOIL DIELETTRICO, ECOIL NEW DIELETTRICO, ECOIL EURO DIELETTRICO: sunt recipiente brevetate pentru colectarea selectivă a uleiului electric. Realizate din polietilenă de culoare roșie, cu vas de siguranță încorporat (dublu container), echipate cu filtru tip coș, detașabil, înglobat în trapă, protejate de capac pentru scurgerea și extragerea uleiului.  În funcție de tipul recipientului, acestea se fabrică în dimensiuni de volum cuprinse între 260 și 500 litri, cu diametre cuprinse între 800 și 980 mm și înălțimea între 1100 și 1370 mm.

– CONTAINERE PENTRU DEPOZITARE ULEIURI SERIILE – ECOIL, ECOIL NEW, ECOIL EURO: sunt recipiente brevetate pentru colectarea selectivă de ulei de frână, uzat. Realizate din polietilenă de culoare portocalie, cu vas de siguranță încorporat (dublu container), echipate cu filtru tip coș, detașabil, înglobat în trapă, protejate de capac pentru scurgerea și extragerea uleiului. În funcție de tipul recipientului, acestea se fabrică în dimensiuni de volum cuprinse între 260 și 500 litri, cu diametre cuprinse între 800 și 980 mm și înălțimea între 1100 și 1370 mm.

– CONTAINERE DEPOZITARE ULEI VEGETAL SERIA – ECOIL MINERALE, ECOIL NEW MINERALE, ECOIL EURO MINERALE: sunt recipiente brevetate pentru colectarea selectivă a uleiului mineral. Realizate din polietilenă de culoare neagră, cu vas de siguranță încorporat (dublu container), echipate cu filtru tip coș, detașabil, înglobat în trapă, protejate de capac pentru scurgerea și extragerea uleiului. În funcție de tipul recipientului, acestea se fabrică în dimensiuni de volum cuprinse între 260 și 500 litri, cu diametre cuprinse între 800 și 980 mm și înălțimea între 1100 și 1370 mm.

– CONTAINERE DEPOZITARE EMULSII ULEIOASE SERIA – ECOIL EMULSIONE, ECOIL NEW EMULSIONE, ECOIL EURO EMULSIONE: sunt recipiente brevetate pentru colectarea selectivă a emulsiilor uleioase. Realizate din polietilenă de culoare galbenă, cu vas de siguranță încorporat (dublu container), echipate cu filtru tip coș, detașabil, înglobat în trapă, protejate de capac pentru scurgerea și extragerea uleiului. În funcție de tipul recipientului, acestea se fabrică în dimensiuni de volum cuprinse între 260 și 500 litri, cu diametre cuprinse între 800 și 980 mm și înălțimea între 1100 și 1370 mm.

Compania New Design Composite SRL își are sediul și punctul de lucru în Pitești, Bd. Petrochimiștilor, nr. 45, jud. Argeș. Mai multe informații se pot obține de pe site-ul companiei, www.newdesigncomposite.ro sau la telefoanele 0248/217850, 0248/615437 ori la adresa de e-mail: office@newdesigncomposite.ro, unde se pot face și comenzi.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii