Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Consiliul Județean Argeș demarează proiectul „Laborator de radioterapie Spitalul Județean de Urgență Pitești”

Comunicat de presă

Consiliul Județean Argeș demarează proiectul „Laborator de radioterapie Spitalul Județean de Urgență Pitești”

Noiembrie 2023

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Unitatea Administrativ Teritorială Județul Argeș are calitatea de beneficiar al proiectului cu titlul   „Laborator de radioterapie Spitalul Județean de Urgență Pitești”, conform contractului de finanțare nr. SP85/21/15.05.2023, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, COMPONENTA 12 – Sănătate, INVESTIȚIA: I2. Dezvoltarea infrastructurii spitalicești publice, Investiția specifică: I2.1 – Infrastructură spitalicească publică nouă, Investiția specifică: I2.2 – Echipamente și aparatură medicală.

Obiectivul principal al proiectului îl constituie construcția și dotarea unui laborator de radioterapie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

În cadrul Spitalului Judeţean de Urgenta Piteşti se va construi un corp de clădire cu funcţiunea de Laborator de radioterapie, la care se va conecta, printr-un tronson de legătura, Secţia de Oncologie existentă. Laboratorul de radioterapie va fi o construcţie cu 5 nivele (S1+S2+D+P+1E parțial) amplasată în zona de sud-est a secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgență Piteşti.

Valoarea totală a proiectului este 74.700.328,48 lei cu TVA, din care 70.187.215,79 lei valoare eligibilă din PNRR și 4.513.112,69 lei valoare contribuție proprie.

Perioada de implementare a proiectului este de 21 de luni de la data semnării contractului de finanțare, respectiv între 24.05.2023 și 24.03.2025.

Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa doamnei Laliu Tatiana – manager de proiect, e-mail: tatiana_laliu@yahoo.com.

Citește și Podul Ţigăniei trece de la Consiliul Judeţean la municipiul Câmpulung

Citește și Argeș. Alte 17 microbuze electrice școlare obținute de Consiliul Județean

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...