Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Podul Ţigăniei trece de la Consiliul Judeţean la municipiul Câmpulung

În ultima zi a lunii august se va realiza revenirea la normalitate în privința unor sectoare de drum și poduri din Câmpulung. Consiliul Județean Argeș are în intenție renunțarea la dreptul de administrare a unor sectoare de drum județean care se află pe teritoriul Câmpulungului și transferarea acestora către municipalitatea musceleană.
Cele patru sectoare din drumurile județene 732, 735, 737 și 738 se află în intravilanul Câmpulungului și până acum au fost administrate de Consiliul Județean prin Regia Autonomă de Drumuri Argeș.

Podul Ţigăniei trece de la Consiliul Judeţean la municipiul Câmpulung

Transferul dreptului de administrare se face pe o perioadă nedeterminată, sub anumite condiții, urmând să fie acceptat și de către administrația locală din Câmpulung.
Porțiunile de drum județean care fac obiectul transferului dreptului de administrare includ și trei poduri peste râul Târgului. Două dintre ele se află în diferite faze de degradare, unul dintre acestea, cel din Tabaci, cunoscut și ca Podul Țigăniei sau Podul lui Carol făcând deja obiectul unei intenții de reabilitare din partea Câmpulungului, deși municipiul nu-l avea în administrare.
C.I.B.

Citește și Podul lui Carol, din Câmpulung, de la poveste cu iz de legendă la subiect de contre între Lasconi şi Consiliul Judeţean Argeş

Citește și Pe motiv de risc seismic, Lasconi vrea să închidă o grădiniţă şi să blocheze un pod

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *