„Condus de nişte infractori, FC Argeş nu ne mai reprezintă”

de | 11.07.2012 22:03 | Sport

# Declară Florin Dobre, preşedintele Asociaţiei Fan Club FC Argeş.

# Cum vede Asociația Fan Club FC Argeș clubul alb-violet, la momentul actual?
– FC Argeș se află într-o situație destul de incertă și neclară pentru noi.
# Adică?
– La ora actuală FC Argeș nu ne mai reprezintă atâta timp cât este condus de acești infractori.
# Conducerea clubului se dezice de voi și consideră că alții sunt suporterii FC Argeș…
– Dacă erau alții se vedeau la stadion. În momentul de față mai mult de 50 de spectatori nu vin la meciurile FC Argeșului.

„Cristi Stănescu, cel care este considerat de conducerea clubului liderul galeriei, este angajat al FC Argeș”

# Bun, dar nici voi nu ați mai fost pe stadion să încurajați echipa.
– Cum să mai venim la meciuri atâta timp cât echipa asta nu ne mai reprezintă? Își bat joc de suporteri, de oamenii din oraș, din județ… Nimeni nu mai vine la meciuri și mă refer la adevărații suporteri alb-violeți. Atâta timp cât clubul este condus de acești oameni nici că vor mai veni adevărații suporteri la stadion.
# Sunteți singurul grup de suporteri organizați într-o asociație. Ceilalți „așa-ziși” suporteri cine sunt și cum sunt organizați?
– Noi suntem organizați așa cum sunt organizate toate galeriile de fotbal din țară. Ceilalți nu au nicio formă de organizare… Fiecare e liber să facă ce vrea…
# Conducerea clubului spune că recunoaște ca suporteri ai Argeșului doar pe cei conduși de Cristi Stănescu.
– Cristi Stănescu, cel care este considerat de conducerea clubului liderul galeriei, este angajat al FC Argeș, ca reprezentant al suporterilor. Care suporteri? Habar nu am? Noi suntem cei care am fost alături de FC Argeș peste tot în țară atâția ani de zile. Acum nu am mai fost la meciurile FC Argeș pentru că ne aflăm în protest. Tot ei se leagă de faptul că am mers la meciurile SCM-ului. Păi da, pentru că acest SCM este de fapt un proiect propus de noi. Practic la presiunea noastră, pentru că FC Argeș nu putea fi preluată de Primărie, am insistat să se facă o nouă echipă. FC Argeș fiind foarte aproape de faliment, am hotărât să o luăm de la zero.
„Andrei Penescu ne-a spus că e dispus să lase echipa dacă venim cu soluții bune”
# Conducerea a ținut pe linia de plutire FC Argeș…
– Cine le-a cerut să bage bani la această echipă? Noi le-am cerut să lase această echipă pentru că acești oameni au făcut mult prea mult rău acestei echipe.
# Ați vorbit în ultima perioadă cu patronatul FC Argeș?
– Da. Am vorbit cu Andrei Penescu care ne-a spus că e dispus să lase echipa dacă venim cu soluții bune. Au fost în trecut mai multe soluții care nu s-au concretizat. E posibil să mai apară și alte soluții și de aceea noi facem tot posibilul să venim cu soluții viabile pentru FC Argeș. Apoi să discutăm cu patronatul șamd.

„FC Argeș, în 58 de ani de istorie, nu a fost în liga secundă, cât a fost cu Penescu în 6 ani”

# Câți membri are Asociația Fan Club FC Argeș și câți suporteri alb-violeți conduce Cristi Stănescu?
– Noi avem în jur de 100 de persoane, din care un nucleu de 20 de persoane nu lipsea de la niciun meci al Argeșului. În plus vă spun că avem mult mai mulți oameni, dar care s-au săturat de actuala conducere și au renunțat să mai vină la meciuri. În ceea ce-l privește pe Cristi Stănescu, eu cred că doar el este acel suporter îndrăgit de actuala conducere, pentru că eu nu am văzut pe stadion un grup de suporteri condus de această persoană. Dacă noi nu am venit la meciuri și v-am spus de ce, acești suporteri conduși de Cristi Stănescu unde au fost? A venit la două meciuri cu niște steaguri, cu niște bannere, într-unul care se susținea singur și în celălalt cu tineretul PDL-ului.
# Totuși, de ce nu încurajați echipa chiar și în această situație?
– FC Argeș în 58 de ani de istorie nu a fost în liga secundă, cât a fost cu Penescu în 6 ani. De aceea noi ne dorim să plece și să lase această echipă în pace! M. Ionel

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii