Web Analytics
scris joi, 15.01.2015

Concursul „Europa Jurnaliştilor din Amfiteatre 2014” promovat la facultăţile de Jurnalism din Piteşti

Luna trecută, coordonatoarea Centrului Europe Direct Argeș, Mihaela Voinicu, a participat alături de Amelia Dumitru de la Agenţia Chelgate, colaborator al Reprezentanţei Comisiei Europene în România la două întâlniri cu studenţii de la Facultăţile de Jurnalism din cadrul Universităţii Constantin Brâncoveanu şi Universităţii de Stat din Piteşti.
Cu acest prilej, a fost prezentat programul „Europa Jurnaliştilor din Amfiteatre”, o competiţie lansată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, care se adresează studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de la facultăţile de jurnalism, comunicare şi relaţii publice. Aceştia sunt invitaţi să abordeze şi să prezinte publicului larg un subiect de interes în domeniul afacerilor europene.
Această acţiune de prezentare face parte din prima fază a concursului.
În faza a doua a concursului, viitorii jurnalişti sunt invitaţi să-şi aleagă una dintre temele pe care o consideră de interes la nivel european, să dea frâu liber imaginaţiei şi creativităţii şi să realizeze un material conform instrucţiunilor primite în cadrul prezentării. Termenul-limită pentru înscrierea în concurs este 15 februarie 2015, orele 23:59.
Pentru informații suplimentare despre posibilitatea participării la acest concurs, puteți contacta Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș (strada Victoriei, Nr. 18) la următoarea adresă de e-mail: europearges@gmail.com.Ionela Panait

Concursul „Europa Jurnaliştilor din Amfiteatre 2014” promovat la facultăţile de Jurnalism din Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...