Web Analytics
scris marți, 11.05.2021

Concert omagial Camille Saint-Saëns, cu 50% din public, la Filarmonica Pitești

Ca urmare a scăderii ratei de incidență sub 1,5 la mia de locuitori, Filarmonica Pitești organizează joi, 13 mai, de la ora 19:00, un nou concert cu spectatori, având acces 50% din public. Alături de orchestra simfonică a instituției, dirijată de Alexandru Iosub, revine violonista Simina Croitoru.

Concert omagial Camille Saint-Saëns, cu 50% din public, la Filarmonica Pitești

 

Citește și Se execută reparații prin frezarea suprafeței pe DJ 703 E Pitești-Băbana-Cocu

 

Programul concertului este dedicat marelui compozitor francez Camille Saint-Saëns, la o sută de ani de la deces: ”Lebăda pentru violoncel și orchestră”, ”Concertul nr. 3 pentru vioară și orchestră în si minor” și, în primă audiție locală, ”Simfonia nr. 2 în la minor”. Soliștii concertului, violoncelistul Paul Oneci și violonista Simina Croitoru.

 

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul fiind de 40, 30 sau 20 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită