Web Analytics
scris marți, 11.05.2021

Se execută reparații prin frezarea suprafeței pe DJ 703 E Pitești-Băbana-Cocu

În cursul zilei de astăzi se execută reparații prin frezarea suprafeței pe DJ 703 E Pitești-Băbana-Cocu. Până în acest moment s-a decapat o suprafață de 2434 metri pătrați pentru care s-a folosit o cantitate de mixtură asflatică de BAPC 16 de 275 tone, produs la Stația de asfalt Căteasca.

În luna februarie a acestui an, s-au acoperit gropile mai mari cu mixtură stocabilă, aceasta fiind o soluție temporară. Lucrarea va continua până la repararea integrală a asfaltului deteriorat.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

Reabilitarea acestui drum județean contribuie la asigurarea unui trafic rapid și în condiții de siguranță pentru locuitorii din zonă, reducerea timpului de deplasare, reducerea semnificativă a cantității de praf din aer, a noxelor poluante, a vibrațiilor și a zgomotului, îmbunătățirea transportului în comun, facilitarea accesului la unități de învățământ, servicii medicale, servicii sociale, unitatea militară 01714, locuri de muncă din oraşe ale judeţului Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...