Web Analytics

Concert extraordinar susținut de Paula Seling, la Mioveni

de | 8.09.2021 20:45 | Cultură, Actualitate

Asociația Pentru Sprijinirea Elevilor, Cadrelor Didactice și Persoanelor cu Dizabilitati PRO-EDUCAȚIA, în calitate de organizator, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni, prezintă, duminică, 26 septembrie, ora 18.00 la Casa de Cultură Dacia Mioveni, Concert extraordinar susținut de Paula Seling alături de artiști profesioniști din județ și din țară cu performanțe artistice deosebite, precum: Rodica Anghelescu, Iordache Carmen Cernea, Valentina Rădoi, Călin Iuliana, Claudia Elena Ghenea, Corul Cameral “Carmen Argesi”, Andreea și Mihai Dragnea, Aristocratique Dance, Alexandru Ionescu, Ștefania Georgiana Baciu, Oana Mădălina Tacu, Trupa Heartbeat ( Andrei și Adrian Tase).

CITEȘTE ȘI: Au fost reabilitate trei terenuri de sport din Pitești

O voce inconfundabilă, o artistă completă cu 18 albume lansate și 20 de ani de carieră, Paula Seling este cu siguranță o figură emblematică a muzicii în România. A bucurat inimile românilor în edițiile Cerbului de Aur, Eurovision la care a participat, ocupând un loc în istoria autohtonă a muzicii cu una din cele mai bune clasări pe care le-a avut România în aceste competiții internaționale.
A cântat alături de Al Bano, Anita Doth (solista trupei 2 Unlimited), Tony Hawks și în deschiderea concertelor extraordinare susținute în România de Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007). A colaborat cu realizatoarea de videoclipuri Andreea Păduraru obținând pentru una din aceste colaborări și un premiu (împreună cu regizoarea) în anul 2003 pe MTV.
Spectacolul va fi prezentat de Creola Stanciu, Viorela Chițulescu și Doina Ghitescu. Biletele pot fi procurate de la Centrul Cultural Mioveni , prețul fiind de 40 lei.

CITEȘTE ȘI: Un profesor din Piteşti reclamă că este taxat la canalizare pentru apa folosită la udarea grădinii

Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor împotriva răspândirii infecției cu noul SARS-COV 2.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii