Web Analytics

Concert caritabil „Trupa Taxi pentru Oana”

de | 5.08.2014 16:25 | Actualitate

Artifact Arts în parteneriat cu Club Hush organizează duminică, 10 august, ora 20:00, concertul caritabil ”Trupa Taxi pentru Oana”. Concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru operația de care are nevoie Oana Neagu, iar intrarea costă 40 de lei.
Oana Cristina Neagu, în vârstă de 27 de ani, este un cunoscut organizator de evenimente din Pitești, dar și referent al Casei de Cultură a Studenților din oraș. În urmă cu trei lui a fost diagnosticată cu o malformație extrem de gravă care îi pune viața în pericol. Această afecțiune îi poate provoca în orice moment un atac cerebral, astfel că specialiștii au recomandat efectuarea de maximă urgență a unei intervenții chirurgicale. Intervenția va fi realizată la Spitalul Monza din Capitală, sub îndrumarea medicului neurochirurg Sergiu Stoica. Pentru această intervenție are nevoie de suma de 30.000 lei. Această sumă acoperă doar costurile intervenției chirurgicale.
În urma acestor demersuri, trupa Taxi s-a alăturat campaniei și va susține concertul caritabil Trupa TAXI pentru Oana. Toți cei care doresc să participe la acest eveniment pot face rezervări la numărul de telefon 0733/956283. Informații suplimentare la 0721/528758 – Mihai Savu.
A.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii