Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

Comuna Bradu va avea microbuz şi trei staţii electrice

Primarul Dănuț Stroe a prezentat bilanțul realizărilor din comuna Bradu, la conferința de final de an, vineri, 16 decembrie. În acest an au fost demarate și duse la bun sfârșit mai multe proiecte, de exemplu cele de extindere a iluminatului public, de înlocuire a lămpilor, de extindere a rețelelor de apă, de canalizare menajeră, de canalizare pluvială, trotuare și asfaltare a unor străzi. Primarul Dănuț Stroe a amintit „proiectul cel mai de succes” din cariera sa de primar, creșa modernă, obținută prin PNDL II. Primăria Bradu a obținut și finanțare prin programul „Anghel Saligny” pentru două proiecte cu o valoare de aproape 280 miliarde lei vechi, pentru amenajarea zonei de la Valea Geamăna și pentru modernizarea a 14 străzi din Bradu. Proiectele au un termen de finalizare de șase ani, iar primarul speră ca lucrările să înceapă în primăvară.

Comuna Bradu va avea microbuz şi trei staţii electrice

Citește și Dan Stroe, primarul comunei Bradu: ”Acordăm un stimulent de 500 de lei cu angajamentul ca elevul să urmeze cursurile şcolilor din Bradu până în clasa a IV-a”

Aproximativ 150 de copii frecventează bazinul Bazei Sportive Bradu

Săptămâna trecută, s-a semnat la Minister proiectul pentru achiziția unui microbuz electric și s-au obținut bani prin PNRR pentru extinderea rețelei de supraveghere video în comuna Bradu. Primarul a mai spus că este depus proiect pentru înlocuirea stațiilor de autobuz cu stații moderne, „smart”, cu informații prin afișaj electronic și cu posibilitatea încărcării telefoanelor prin bluetooth. De asemenea, este proiect și pentru 3 stații de încărcare electrică pentru mașini electrice, dar și pentru microbuzul electric obținut.
În continuare, primarul s-a declarat mulțumit de activitatea echipei de fotbal și de faptul că la bazinul Bazei Sportive din comună se antrenează aproape 150 de copii sub 15 ani, dar și că micuțele gimnaste din Bradu încântă cu performanțele lor. Viceprimarul Gheorghe Negoi a amintit de introducerea liniei 12 de transport local, cu autobuze mai comode, spațioase, iar primarul Dănuț Stroe i-a mulțumit edilului Cristian Gentea pentru introducerea localității Bradu, alături de Pitești, Mărăcineni și Bascov, în transportul metropolitan.

Transport către supermarketuri

Se dorește și o linie suplimentară de transport care să lege comuna Bradu de supermarketurile Auchan, Carrefour, Metro, cu plecarea de la Teatrul „Alexandru Davila” Pitești. „Sperăm ca, după sosirea autobuzelor hibrid pe care le așteaptă Piteștiul, să putem să asigurăm transport și pe acest traseu, cred că începând cu luna aprilie-mai anul viitor”, a menționat primarul Dănuț Stroe.

Citește și Ziua comunei la Bradu. Primarul Dan Stroe a primit o Plachetă de Excelenţă de la Preşedintele CJ

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită