Web Analytics

Ziua comunei la Bradu. Primarul Dan Stroe a primit o Plachetă de Excelenţă de la Preşedintele CJ

de | 2.06.2022 12:03 | Actualitate, Politica si Administratie

A fost sărbătoare sâmbătă, 28 mai, la Bradu. S-a celebrat Ziua Comunei, iar primarul Dan Stroe a reușit să aducă alături de el senatori, deputați și primari din Argeș. A fost prezent și președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, împreună cu vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu. Edilul comunei Bradu a primit de la Ion Mînzînă o Plachetă de Excelență, în semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a localității.

Oficialii județului au lăudat și momentele cu care comuna a făcut istorie de-a lungul timpului: prima femeie primar din Argeș, în 1949, prima comună electrificată din județ, menționarea școlii din Geamăna ca fiind una dintre primele unități școlare din Argeș.
Seara s-a încheiat cu concertele artiștilor de muzică populară și ușoară. Au cântat Emilia Ghinescu, Azur, Adda, Mira și piteșteanul Randi, iar evenimentul a fost prezentat de omul de radio Mihai Morar.

Citește și Dan Stroe, primarul comunei Bradu: ”Acordăm un stimulent de 500 de lei cu angajamentul ca elevul să urmeze cursurile şcolilor din Bradu până în clasa a IV-a”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *