Web Analytics

Compartiment nou la Spitalul Câmpulung

de | 28.07.2021 14:27 | Actualitate, Politica si Administratie

Unică unitate medicală pe zona de nord-est a județului la care pot apela peste o sută de mii de argeșeni, Spitalul Municipal Câmpulung va fi, din nou, reorganizat, dar nu din motive de evoluție a pandemiei. Propunerea de modificare a structurii vizează acum înființarea unui compartiment de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, cu 6 paturi, în cadrul Secției de Medicină Internă, care astfel va funcționa cu 58 de paturi. În cadrul acesteia există și un compartiment de gastroenterologie.

În spital sunt deja doi medici specialiști în diabet zaharat și nutriție. Capacitatea pentru cazurile non-Covid a unității medicale rămâne de 356 paturi, din totalul de 401.
Pe de altă parte, în ambulatoriul de specialitate al spitalului se va înființa un cabinet de urologie, specialitate pentru care există secție doar la Județean. În ultimii trei ani, circa patru mii de pacienți au fost tratați și pentru afecțiuni urologice la Câmpulung.
C.I.B.

Citește și Detalii despre lupta pentru Spitalul Câmpulung / Prefectura lui Soare a băgat băţul prin gard la Ministerul Sănătăţii, iar Nelu Tătaru l-a suspendat pe Alexe fără să indice motive

Citește și Spitalul Câmpulung îşi sporeşte capacitate de internare pe cazuri non-Covid

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii