Web Analytics

Comisarul-şef Nicolae Baciu: „Dezvăluirile din Jurnalul de Argeş privind fruntaşii la fabrica de permise din rândul poliţiştilor au produs mare deranj în rândul celor vizaţi”

de | 22.10.2015 19:44 | Dezvăluiri

Comisarul-șef Nicolae Baciu, un cunoscut apărător al drepturilor polițiștilor argeșeni, el însuși polițist și fost șef al Serviciului de Arme și Explozivi din IPJ Argeș, vine cu noi dezvăluiri. De această dată, acesta dezvăluie faptul că Marcel Stănciulescu, cel care e în locul său la Serviciul Arme și Muniții, a fost însărcinat de șefii săi să creeze o confuzie-diversiune, totul cu scopul de a demonstra că superiorii din cadrul IJP Argeș nu au nicio legătură cu Dosarul Permiselor. Mai mult, în sesizarea trimisă redacției Jurnalul de Argeș, comisarul-șef Nicolae Baciu spune și că dezvăluirile pe care le-a făcut în săptămânalul nostru despre „FRUNTAȘII LA FABRICA DE PERMISE DIN RÂNDUL POLIȚIȘTILOR DIN IPJ ARGEȘ” au stârnit mare deranj în rândul celor vizați. Iată în continuare mai jos integral scrisoarea explozivă trimisă de către Nicolae Baciu Jurnalului de Argeș. (L.D.G.)

DOMNULE REDACTOR ŞEF,

În temeiul Legii nr. 571/2004, supun atenției publice următoarele:

Subsemnatul Baciu Nicolaie domiciliat în mun. Pitești, str. Violetelor nr.1, bl. PS 11, sc. C, ap.10, jud Arges, ofițer de poliție judiciară în cadrul I.P.J. Arges, tlf. ……….., victimă a dosarului de tip poliție politică 0023036/ 2003 al MAI, a dosarului de tip poliție politică 00371090/2003  al DGIPI, care au stat la baza Dispoziției 0770 din 17.02.2003 a șefului I.G.P.R,  în prezent victimă a dosarului, de tip poliție politică al I.P.J. Argeș, I.G.P.R., DIPI, SIPI Arges și O.R.N.I.S.S., care a stat la baza dispoziției 2073 din 28.01.2014 a șefului IPJ Arges, și a altor nenumărate acțiuni de tortură, abuz și santaj exercitate împotriva subsemnatului începând cu 23.01.2014, în temeiul Legii 571/2004, prin prezenta, vă supun atenției următoarele:
       
Urmare a faptului că în paginile ziarului „JURNAL DE ARGEȘ” au fost publicate detalii privind „FRUNTAȘII LA FABRICA DE PERMISE DIN RÂNDUL POLIȚIȘTILOR DIN IPJ ARGEȘ” s-a produs mare deranj în rândul fruntașilor.
Profitând de funcțiile deținute și cu un tupeu ieșit din comun, au însărcinat pe șeful compartimentului CONTROL INTERN din IPJ ARGES, comisarul șef STĂNCIULESCU MARCEL, zis „DOTTORE DE POLICE”, cu misiunea de a iniția o verificare prin care să creeze o confuzie generală pe acest subiect.
Expresia „Bă, voi credeți că dacă ar fi adevărat am mai fi noi comandanți” constituie moto-ul oricărei discuții.

„Se fac pregătiri intense pentru ca Marcel Stănciulescu să fie titularizat ca șef la Arme și Muniții”

Am constatat cu surprindere că pe acest subiect, „DOTTORE” a încropit un material prin care a sesizat parchetul cu privire la faptul că subsemnatul a avut curajul să spună cu voce tare unora gen, IONIȚESCU PETRE, GHERGHE GABRIEL, NEDELESCU COSTEL etc.  „FRUNTAȘI LA FABRICA DE PERMISE”.
În rândul polițiștilor din IPJ Argeș se consumă multă energie din partea fruntașilor pentru a se creea permanent impresia că în realitate nu a existat o asemenea participație a unor polițiști și că totul ar fi o invenție a unor polițiști rău voitori, printre care și subsemnatul.
Pentru serviciile sale, „DOTTORE” urmează sa fie premiat în curând de catre fruntași, în sensul că se fac pregătiri intense pentru a fi titularizat ca șef al AESP din IPJ Arges, șef de comisie fiind numit fruntașul GHERGHE GABRIEL.
Pentru o corectă informare a polițiștilor și cetățenilor, cu privire la proveniența sintagmei de „FRUNTAȘI LA FABRICA DE PERMISE”, în numele polițiștilor profesioniști și onești din IPJ Argeș, vă rog să analizați posibilitatea publicării în format electronic, pe un site, a celor 110 pagini ale materialului pe care îl dețineți.
Sunt convins că atât polițiștii profesioniști cât și cetățenii vor evalua, cântări și aprecia corect, pe baza acestor informații originale, cu privire la conivența infracțională care a generat aceasta sintagmă.
În opinia subsemnatului, IONIȚESCU PETRE, GHERGHE GABRIEL, NEDELESCU COSTEL, etc. au dobândit această etichetă de fruntași urmare a acțiunilor infracționale personale și nu a unor răutăți nejustificate.
Este de notorietate ca urmare a acțiunilor infracționale consemnate în materialul respectiv 5 persoane au decedat, 21 au fost rănite grav și 34 persoane rănite ușor.
Și totuși cei care au tupeu și conduc IPJ Argeș sunt „FRUNTAȘII” și nimeni nu se atinge de EI, de parcă ar fi descendenți ai „MEROVINGIENILOR”.
Vă mulțumesc,
16.10.2015.
Cu deosebit respect,
NICOLAE BACIU

Notă: Intertitlul aparţine redacţiei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii