Web Analytics

Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Deşi am certificat ORNISS valabil până în 2025, nu am acces la niciun calculator! Nu pot să lucrez!”

de | 30.11.2022 16:31 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

D-le comandant, știm că instanța v-a dat câștig de cauză în această lună. Ați fost repus în drepturi…

– Așa este. Am câștigat și la Curtea de Apel, pe suspendarea actului administrativ, și am câștigat și pe fond, la Tribunal, astfel că dispoziția privind pensionarea mea (de la 15 ianuarie 2023 – n.n.) a fost anulată. Prin urmare, s-a dispus repunerea mea în toate drepturile anterioare. Numai că domnul Gherghe și prietenul dânsului, ca de obicei, refuză să facă demersuri în vederea revalidării ORNISS. De fapt, eu am certificat ORNISS valabil până în 2025. Și nu știu ce vor ei să facă, dar eu nu sunt plătit și mi s-a creat un prejudiciu material destul de consistent. Mai mult, nu pot accesa niciun fel de calculator; deci, cum îmi fac serviciul? Este foarte grav! În plus, sunt în posesia unor informații; eu nu pot să le fac, să scriu, că n-am voie… Ce fac?

„Ei stau tot în Mioveni, pe la «Apullum», cu momițe, cu edili bine înfipți în partide”

Cum vedeți deblocarea acestei situații?

– E problema justiției, până la urmă. Eu îi mai las puțin, după care… Diferența între mine și ei este că eu stau la serviciu și îmi fac treaba așa cum consider eu că e mai bine, iar ei stau tot în Mioveni, pe la „Apullum”, cu momițe, cu edili bine înfipți în partide. Se fac strategii privind punerea pe funcții atunci când PSD va prelua Ministerul de Interne, cum să-l dea la o parte pe Badea; acest Badea care l-a ajutat pe mister Gherghe. Mult. E păcat că politicienii noștri, în loc să-și vadă de problemele cu comunitățile, se bagă și în Poliție. Să nu-și rupă gâtul! Și l-au mai rupt și alții…

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Ei, Aioanei, Iancu Costinel şi Gherghe, aceşti derbedei politici, nu sunt poliţişti… cei care sifonează acţiunile poliţiei!”

Ați promis cititorilor că veți vorbi mai multe despre legătura dintre domnii Badea și Gherghe…

– Ca de fiecare dată, reiterez faptul că toate interviurile mele sunt în baza Avertizorului public. Da, am promis. În special mă adresez colegilor, pentru că ei cunosc mai bine această situație. După episodul „Aioanei – DNA”, am avut o discuție cu dl Badea (Marian Badea – n.n.). Bineînțeles că n-a fost de acord și… cum mă urmărea și după ce au apărut în ziarul dv. transcrierile convorbirilor dintre Stelică Crăciun și Aioanei, via Gherghe, nu i-a fost deloc confortabilă situația. Și mi-a promis că, dacă ia examenul, când funcția va fi scoasă la concurs, va lua imediat niște măsuri, pentru că nu se mai poate așa ceva; făcea referire la legătura d-lor Aioanei și Stelică Crăciun cu dl Gherghe; care era, de fapt, de notorietate, ce să mai discutăm! Am crezut în ce spune Badea, fiindcă am crezut că e un om serios. Dar am avut niște discuții cu un prieten al meu, care îmi spunea că lucrurile nu stau așa și o să mă conving. A avut perfectă dreptate!

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Stelică Crăciun nu e chiar aşa de fraier să nu se prindă: «Cred că sunt pe tehnică!»”

Mai întâi nevinovat și apoi „scos” vinovat pentru aceleași rapoarte!

Fiți mai explicit…

– Vă dau un exemplu: în ziarul dv. a apărut un articol „Mihalcea, din victorie în victorie”, fiindcă fusesem scos nevinovat și la cercetarea prealabilă dispusă de București. Atenție, eu nu sunt de competența IGPR! Dar ei au împins cercetările mele la IGPR. De ce? Acolo știa domnul Badea! Acolo avea cunoștințe domnul Badea! În data de 11.11.2021 am fost sunat de către comisar-șef de poliție George Dumitru, care mi-a spus, cu părere de rău, că trebuie să mă scoată vinovat, cu toate că, în data de 16.08., același comisar mă scosese nevinovat! Știți ce s-a schimbat? Vă citez: nevinovăția se probează cu rapoartele lui Ghinea, Mocanu și încă cineva…, iar raportul nou – vinovăția se probează cu aceleași rapoarte!… Deci, ce să mai înțelegem?! Întâmplător sau nu, pe 11 noiembrie, la ora 8 fără 10, dl Badea era la șeful IGPR cu care are o relație bună. Repet, la ora 8 fără 10! La ora 10, m-a sunat dl Dumitru. După ce am ieșit la pensie, am discutat mai detaliat cu dl Dumitru și cu dl Finteșan, sau cam așa ceva, care și dânsul ieșise la pensie. Și ne-a spus cum au stat lucrurile, cum s-a primit ordin de la IGPR să fiu mazilit. I s-a dat sancțiune atunci și lui Mocanu, pentru că trebuia să fiu și eu sancționat, cu toate că eu făcusem raportul. Dar i s-a dat și i s-a spus așa: „Florică, stai liniștit, trebuie să-ți dăm sancțiune, dar la două săptămâni se va ridica!” Lucru care s-a întâmplat; ei mă vizau pe mine. Din păcate pentru ei, din nou Dumnezeu m-a ajutat și n-am pățit nimic. Cum am găsit telefonul lui Gherghe, așa s-a întâmplat și de data asta. Așa a vrut Dumnezeu. Se pare că Dumnezeu e cu mine. Ei spun că Dracul… Hm, unul dintre ăștia doi trebuie să fie cu mine…

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Ăştia sunt colegii noştri! Pentru o farfurie de mâncare, o vând şi pe mă-sa!”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *