Web Analytics

„Comisarul Catani” de la Resurse Umane a coborât în stradă ca să ia Oscarul

de | 3.06.2022 10:38 | Actualitate, Dezvăluiri

„Ce băiat frumos!” „Marfă!”, „Italianule!” „Comisarul Catani”, ba chiar… „Robert de Niro”, acestea sunt apelativele cu care este gratulat agentul de poliție Vali Diță sub fotografia de pe pagina personală de Facebook.
Într-adevăr, tip bine, Diță a lucrat la Resurse Umane după ce a intrat în poliție, acum vreo 15 ani, în urma unor recrutări din sursă externă. Pentru că se apropie de 45 de ani, deh, vârsta pensionării la polițiști, Catani de la Resurse Umane și-a făcut socotelile și, cum munca de birou nu prea îl ajută la acumularea unui Oscar, în traducere liberă a perioadelor de 6 luni pe an în plus la ieșirea la pensie, a făcut o schimbare. Cu ajutorul unor camarazi sus-puși, s-a mutat la… Poliția Animalelor.

Citește și Sute de polițiști din Argeș au fost instruiți prin “Serviciul Pregătire Profesională”

Dar acolo este muncă grea, prin târguri și iarmaroace. Așa că a ajuns la Serviciul Rutier, mai exact în stradă. Mutare inspirată pentru un Oscar cum și l-ar dori, însă colegii își dau coate și spun că frumușelul ține procesul-verbal de contravenție cu josul în sus… I-am numi pur și simpli invidioși, dacă nu ar avea într-adevăr dreptate să fie supărați pentru faptul că locul putea fi ocupat de vreun polițist cu experiență și nu cu… pile.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și „Coiful istoric” recuperat de poliţiştii argeşeni e, de fapt, o jucărie

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *