Web Analytics

Ciprian Marangoci a fost condamnat la trei ani închisoare cu suspendare

de | 10.10.2023 17:16 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Ciprian Mihai Marangoci, fostul șef al Centrului de Reținere și Arest Preventiv Argeș, a fost condamant la trei ani închisoare cu suspendare pentru luare de mită în formă continuată și favorizarea făptuitorului. Sentința a fost dată marți, 10 octombrie, de Tribunalul Argeș.

Instanța i-a aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 6 luni închisoare, la care s-a adaugat sporul prevăzut de lege, de o treime din totalul celorlalte pedepse (respectiv 6 luni ), urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare. S-a dispus suspendarea pedepsei și stabilirea unui termen de supraveghere de patru ani, timp în care inculpatul trebuie să respecte măsurile de supraveghere, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială și să presteze muncă neremunerată timp de 100 de zile în cadrul Primăriei Municipiului Pitești sau Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Sentința poate fi atacată cu apel.

Citește și Scandalul de corupţie de la Arestul IPJ Argeş ia amploare! Poliţişti, pe surse: „Marangoci avea locuri doar pentru cei arestaţi preventiv de pe care putea să mulgă ceva”

Reamintim că Ciprian Marangoci a fost reținut la finalul lunii iulie a.c., cercetat în stare de arest preventiv până pe 12 septembrie, când a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Detalii, AICI.

Citește și Dosarul de corupţie „Marangoci”. A primit şeful arestat al Arestului IPJ Argeş salariu de merit? Adjunctul Gherghe ne răspunde că e „informaţie clasificată”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *