Web Analytics

Cinci blocuri noi se construiesc în Piteşti

de | 28.10.2015 22:04 | Politica si Administratie

#  Unul dintre acestea e ridicat de familia Văcaru pe strada Nicolae Dobrin

Aproape 600 de autorizații de construcție a eliberat până în luna septembrie Primăria Pitești.  Potrivit șefului Serviciului Amenajarea Teritoriului, Cristian Glogojeanu, în acest an s-a resimțit o revigorare a investițiilor în piața imobiliară.
Astfel, în afara autorizațiilor de construire în care, pe lângă mici lucrări de amenajare spații comerciale, extindere locuințe, balcoane și racorduri de apă, cele mai multe solicitări au venit din partea piteștenilor, persoane fizice sau juridice care intenționează să ridice clădiri cu parter, parter și mezanin, parter mezanin și unul sau mai multe etaje. Altfel spus blocuri. Iar unul dintre blocurile care se vor construi cât de curând în urbe este cel al familiei Văcaru, investitorul care, împreună cu soția sa, a înălțat un nou imobil chiar în apropierea ansamblului rezidențial  Panorama Tower, construit împreună cu frații Cristian și Adrian Prodănel. Noua și impozanta construcție se poate vedea deja pe strada Nicolae Dobrin, vizavi de unitatea militară, investitorul solicitând deja și primind de la autorități aprobarea pentru racordarea la rețeaua de apă a orașului.
În diferite faze de depunere a documentației se află și alți solicitanți care vor, de asemenea, să ridice clădiri înalte cu apartamente sau spații pentru birouri. Astfel, pe strada Rovine, în spatele ASIROM, va apărea un bloc, iar un altul de 5 sau 6 etaje în cartierul Craiovei, chiar în pantă. Alt  bloc de locuințe P+4 este ridicat  în spatele Complexului Ciocârlia și unul P+5 pe strada Nicolae Grigorescu.
„Chiar astăzi a venit cineva să ne întrebe dacă poate face o construcție cu parter și etaj în Prundu Mic, pe o suprafață de 500 mp. Am observat o revigorare a investițiilor în zona imobiliară în acest an”, ne-a declarat șeful Serviciului Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Pitești, Cristian Glogojeanu. A.C.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii