Chipciu şi Tănase, desfiinţaţi de primii lor antrenori pentru escapada de la lăutari

de | 3.05.2012 18:01 | Sport

Așa cum vă informam în numărul trecut al Jurnalului, doi fotbaliști importanți care au plecat din județul Argeș și care au ajuns să joace la Steaua au comis-o din nou. Este vorba de Alexandru Chipciu, cel care a fost pregătit de Tănase Dima la Sporting Pitești și de Cristi Tănase, fotbalist descoperit de Nicolae Vameșu la Aripi Pitești. Dacă Chipciu se află la prima abatere, nu la fel putem spune despre Dodel, ”un adevărat campion” la distracții. Ei bine, spuneam că cei doi au comis-o din nou și asta deoarece cei doi roș-albaștrii au sărbătorit în urmă cu două săptămâni în Pitești, în Găvana, la localul numit ”La lăutari”. De fapt, au sărbătorit înfrângerea Stelei în fața Vasluiului! Așadar, lăutari, șprițul din plin, dansurile pe mese și fetițe ”de fițe” au fost câteva din ingredientele unei petreceri ce a răsunat în Pitești până spre dimineață. Cum au comentat primii lor antrenori acest nou episod incendiar citiți în cele ce urmează.

”Din cauza influenței nefaste a lui Cristi Tănase, Alex a ajuns să facă această escapadă”

”Mă surprinde total această escapadă inoportună a lui Alex, a spus profesorul Tănase Dima. El este un copil bine crescut, care nu are treabă nici cu gagicile, nici cu lăutarii, nici cu băutura, nici cu țigareta și mai știu eu ce altceva. Sunt convins că o să ajungă un mare fotbalist! Mai cred că sub presiunea care se află la Steaua și mai ales din cauza influenței nefaste a lui Cristi Tănase a ajuns să facă această escapadă. Cristi este cel vinovat pentru că el nu se află la prima astfel de prostie. Cristi nu gândește nici de 2 lei, face numai prostii! Îmi pare rău să aud astfel de lucruri despre Alex, căruia nu îi stă în fire să facă astfel de treburi. De aceea cred că Tănase l-a influențat foarte mult”.

”Cred că Dodel a fost prea cuminte în ultimul timp și de aceea a mai petrecut și el odată”

”Nu e bine deloc ce a făcut Cristi, dar dacă era după meci și avea zi liberă, putea face ce voia. Oricum, eu am fost plăcut surprins să văd că Tănase a mai făcut o pauză cu astfel de ieșiri nocturne. Cred că a fost prea cuminte în ultimul timp și de aceea a mai petrecut și el odată. Acum ce să zic? Nu e  bine pentru cariera lui având în vedere că Becali a început să aibă mare încredere în el. Eu zic că are o vârstă și a ajuns să știe că prin aceste chestii își joacă cariera de fotbalist. Poate o să își dea și el seama că greșește!”, ne-a spus profesorul Nicolae Vameșu, antrenorul care l-a descoperit pe Dodel la Aripi Pitești. M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii