Web Analytics
scris miercuri, 23.11.2022

Chiar dacă este inculpat de DNA, fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a fost reales vicepreședinte al PSD Olt

Chiar dacă are un dosar în care este inculpat de DNA, Adrian Chesnoiu a fost reales în funcția de vicepreședinte al organizației PSD Olt.

Chiar dacă este inculpat de DNA, fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a fost reales vicepreședinte al PSD Olt

Citește și: Fost director de penitenciar, reținut pentru că  a agresat și a șantajat o angajată

”Realegerea mea în funcţia de vicepreşedinte al PSD Olt mă onorează şi mă bucură deopotrivă, oferindu-mi şansa să fiu parte în proiectul de dezvoltare a comunităţii noastre. Continuăm să ducem mai departe iniţiativele bune începute în Olt şi ne păstrăm unitatea prin dragostea pentru judeţul nostru şi locuitorii săi. Alegerile conducerii PSD Olt au confirmat încrederea în liderii care au condus în ultimii ani destinele judeţului nostru”, a scris, miercuri, pe Facebook, Adrian Chesnoiu.

Citește și: Cel puțin 15 persoane au fost rănite în două explozii produse în această dimineață la Ierusalim

În 26 octombrie, DNA a anunţat că fostul ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu este cercetat penal, fiind acuzat că a intervenit ca anumite persoane să fie angajate în direcţii judeţene, acestea fiindu-le transmise subiectele acordate la examene.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită