Web Analytics

Chef de pomină la Revelionul ospătarilor de la Cornul Vânătorului

de | 13.01.2011 15:33 | Actualitate

În premieră pentru restaurantele din Piteşti, managerul Complexului Turistic „Cornul Vânătorului” i-a invitat, luni seara, pe angajaţii care au muncit în noaptea dintre ani, la Revelionul ospătarilor care a semănat perfect cu un Revelion autentic. Dacă vă întrebaţi cine i-a servit pe ospătari la petrecere, răspunsul e simplu: colegii care pe 31 decembrie au avut liber. „Le-am oferit angajaţilor o petrecere de neuitat la care am avut acelaşi meniu ca în noaptea de Anul Nou, plus băuturi fine şi muzică de calitate”, ne-a spus managerul Liviu Iliescu. La miezul nopţii, chelnerii şi chelneriţele au destupat şampaniile şi au cântat cât au putut de tare „La mulţi ani”, de parcă atunci ar fi bătut gongul de start al noului an 2011. Petrecerea nu i-a costat pe salariaţi niciun leu. „La cât au muncit, credem că merită să aibă parte de un chef pe cinste”, a explicat Liviu Iliescu.   
(N.D.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii